Skip Navigation Links

Kadınlar eşit fırsatlara sahip olsun

Hbb kadın personelleri dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Kadınlar eşit fırsatlara sahip olsun

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) kadın personelleri '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' çerçevesinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde biraraya geldi.

 

Defne ilçesindeki bir restaurantta düzenlenen ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr .Nazan Savaş, HBB Daire Başkanları ve şube müdürlerinin eşleri ile belediye personellerinin katıldığı yemekte kadının toplumdaki yerine ve önemine dikkat çekildi.

 

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Nazan Savaş, Hatay'daki değişik ilçelere gittiğini ve kadınlar gününü sadece Antakya'da değil tüm ilçelerde kutlamaya çalıştıklarını ifade ederek; "Gönlümüz istiyor ki her gün 8 Mart olsun, kadınlar eşit fırsatlara sahip olsun, hak ettikleri yerlerde çalışsınlar ve olsunlar, kıymeti bilinsinler istiyoruz. Bu amaçla çalışıyoruz. Aslında 8 Mart bizim haklarımızın ihlalinin farkındalığını dünyaya duyurmak, haklarımızı daha iyi elde etmeye çalışmak için düzenlenmiş bir gün." dedi.

 

Son olarak Nazan Savaş, Belediyeye verdiği katkılardan ötürü katılımcılara Başkan Savaş ve kendi adına teşekkür etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından Hatay Halk Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği Hatay Halk Oyunları Şampiyonası'nda Büyükler kategorisinde 1. olan ve Yıldızlar kategorisinde 2. olan Hatay Büyükşehir Belediyesi folklor ekibi kupa mutluluğunu Nazan Savaş ile paylaştı.

 

Katılım gösteren kadın personeller ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen bu dayanışma etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve kadınların sadece 8 Mart'ta değil her zaman hatırlanması gerektiğini ifade ettiler.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi folklar ekibine başarılarından ötürü tebrik eden Nazan Savaş, Bu başarının bölge genelinde devam etmesini temenni etti.

 

Önemli mesajların verildiği gecede kadınlar, orkestranın çaldığı hareketli müzikler eşliğinde geç vakitlere kadar doyasıya eğlenerek kurtlarını döktü.   

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet