Skip Navigation Links

Canla Başla Sonay Aykut’la CHP İktidarına…

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut:

Canla Başla Sonay Aykut’la CHP İktidarına… Web
TV

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, eşine sadece büyükşehirlerde rastlanır türden bir aday adaylık açıklamasıyla gövde gösterisi yaptı.
Parti önünde tüm hazırlıklar sürerken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın büstüne beraberindeki kalabalık ekibiyle birlikte çiçek bırakarak başlayan Sonay Aykut, CHP İskenderun İlçe Binası’na ise yine kalabalık ekibiyle birlikte kadınlara karanfil vererek, esnafları selamlayarak gitti.
Çarşıda kalabalık kadın grubuyla birlikte karanfil dağıtıp esnaflara hayırlı işler dileyen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Sonay Aykut’u parti önünde yüzlerce kişiden oluşan kalabalık bir topluluk bekliyordu.


Profesyonelce hazırlanmış bir platform, afişler, bayraklar, şapkalar, el ilanları ve de halkı coşturan Grup Sıla ile muhteşem bir ambians eşliğinde miting alanına gelen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, yine sahnede emek kesimin temsil eden baretli, iş elbiseli işçilerle emeğin ve emekçinin her zaman yanında olacağı mesajını verdi.
Eşine sadece büyükşehirlerde rastlanacak türden profesyonel bir seçim kampanyasıyla adaylık yarışında ön saflarda yer almak için mücadele veren Sonay Aykut, halkçı kişiliğini ve entelektüel birikimini konuşmasına yansıttı.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus’un ardından bir süre Grup Sıla ile birlikte şarkılara eşlik eden Sonay Aykut, özgüvenini ve güçlü Sosyal Demokrat kimliğini ortaya koyan bir duruşla seçmenleriyle kucaklaştı.


Medeniyetlerin buluştuğu Hatay’ın tüm din ve etnik kökenleri kucaklayan hoşgörü atmosferine, kültürüne dikkat çekerek başlayan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, Cumhuriyet’in değerleri ve Türkiye’ye sunduğu kazanımlara sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.
CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ziraat Mühendisi Sonay Aykut konuşmasında şöyle dedi:
Medeniyetlerin buluştuğu, dünyanın, birçok yerinde dinler savaşı olurken, Ezan, Çan Ve Hazzan'ın özgürce, çağrısını yaptığı, asırlardır, huzurla, kardeşçe, beraber yaşanabileceğini tüm Dünya’ya, bıkmadan tekrar tekrar gösteren, güzel dostlarım hoş geldiniz. 


Dedelerimizin, ninelerimizin canları pahasına kurdukları cumhuriyetimiz, maalesef 13 yıldır, Cumhuriyet’i, hak etmeyenler tarafından yönetilmektedir!
Gün, Ulu Önder Atatürk’ümüzün, kurarak bizlere emanet ettiği, Cumhuriyet’e sahip çıkma, günüdür.
Gün, tekrar kurtuluş savaşı verme günüdür!
Gün,  çocuklarımız için, aydınlık bir gelecek kazandırma günüdür!
Hukukun üstünlüğünü sağlamak, ülkemize ileri ve tam demokrasiyi kazandırmak, köle düzenine,  taşeronlaşmaya, çocuk ve emek istismarına,kadına şiddete, tacize, tecavüze, isyan etmek için! yaz-boz tahtasına çevrilen eğitim düzenine, her geçen gün, ızdırap haline gelen sağlık sistemine,
havuz medyasının, yalanlarına karşı savaşmak için, buraya gelerek, bana destek veren sizler için, çocuklarımız için,  Hatay  için, Demokrasi ve Cumhuriyet için, ülkem için, hepimiz için,  sizlerle, canla başla çalışarak, sizlerin desteğini alarak, vekiliniz olmak istiyorum.


Gün, halkı için bir makarnayı, bir çuval kömürü himmet sayıp, kendilerine, bin odalı saray yaptıranlara, gemiciklerden filo kurup, sıfırlayamayacakları kadar parayı, evde saklayanlara, dur deme günüdür!
Gün, Antakya’da, İstanbul’da, Eskişehir’de,
YURDUN TAMAMINDA, YENİ Berkinler, Abdullahlar, Ahmetler, İsmailler, Ethemler ve onlarcasının acısını, devlet kurşunu ile yaşatan katillere!  ve de adı bilinmeyen nice Özgecanlarımıza kıyanlara, karşı koyma günüdür!
Gün,  tek adamlığa, padişahlığa, faşizme karşı mücadele günüdür!
Gün,  yolsuzlukta, hırsızlıkta, arsızlıkta, hukuksuzlukta sınır tanımayanları, ülke gündeminden kovma günüdür!
Allah nasip ederse; asgari ücretlinin, dar gelirlinin, emeklinin, esnafın velhasıl, ülke insanımızın, insanca yaşayacağı, eğitimi, sağlığı,  güvenliği için, kaygılanmadığı günleri, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile halkın iktidarı ile getireceğiz!
Size layık olmayan herşeyin değişmesi için, ana yüreğimle, yanınızda, arkanızda, önünüzde! canla başla savaşacağıma onurum üzerine söz veriyorum!
Çocuklarımızın  geleceği için, kadınlarımızın, toplumun endeğerli varlıkları olduğu, bilincini oluşturmak için, medyayı ve gençlerimizi özgür kılmak için, tüm emekçilerimizin örgütlü yapıda çalışabilmeleri için, üniversitelerin, özgürce düşünen,  gelişen ve geliştiren,   kurumlar  olması için, herkesi bu mücadeleye davet ediyorum!
Hukukun herkese adalet dağıtan ve bağımsız bir yapıya kavuşması için! dahası,
Cumhuriyet Halk Partimizi, kapatma çabalarının hesabını sormak için!
herkesi bu mücadeleye katılmaya davet ediyorum! Umutsuzluktan, umuda yolculuğa çıkıyoruz.  bu yolda, sizlerle birlikte olmak istiyorum! Benimle birlikte bu yolculuğa var mısınız?!!!! Yolumuz uzun, hedefimiz kesindir!” dedi.

Canla Başla Sonay Aykut’la CHP İktidarına…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet