Skip Navigation Links

Şampiyon Kadınlara Özel..

Evlat, abla, kardeş ve anne .. Hepsi birer kadın..Türkiye’nin geleceğine katkı veren, üretim ve ihracatın büyümesine katkı sunan kadınlar onlar..

Şampiyon Kadınlara  Özel.. Web
TV

Yaşam   A+a-

Yolların şampiyonu filtrelerin imalatında onların hünerli elleri ve yürekleri var. Yüreklerini koyarken yaptıkları işe, canla başla çalışırken, emeklerinin karşılığını almanın mutluluk ve huzurunu yaşayan Şampiyon Filtre ailesinin kadınları..
Şampiyon Filtre’nin kadınları, kucaklarında bebekleri ve yanlarında çocuklarıyla kendileri için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hazırlanan kahvaltıda bir araya geldiler.


Şampiyon Filtre’nin başarılı Genel Müdürü Selma Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yılmaz’ın eşi Sonay Yılmaz, fabrikanın bayan çalışanlarıyla Mikado Restoran’da kahvaltıda bir araya geldiler.
Şampiyon Filtre’nin bayan çalışanları, kendileri için hazırlanan kahvaltıda keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
Kahvaltıda ayrıca Şampiyon Filtre’nin kurucusu Şahap Yılmaz’ın eşi Aynur Yılmaz da hazır bulundu.


Bir sanayici eşi olarak kadınların üretime, aile bütçesine katkıların en iyi bilen kişilerden birisi olan Aynur Yılmaz, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve Şampiyon Filtre bünyesinde çalışan bayan personelle kahvaltıda bir araya gelerek onların mutluluğuna ortak oldu.


Şampiyon Filtre ailesinin birer ferdi olmanın mutluluğunu yaşayan kadın çalışanlar, Şampiyon Filtre kurucusu Şahap Yılmaz, eşi Aynur Yılmaz, Genel Müdürü Selma Yılmaz ve ailenin diğer üyelerine teşekkür ettiler.
Kahvaltının sonunda çekilen hatıra resimlerinin hemen hepsinde Selma Yılmaz’a büyük ilgi vardı.

Şampiyon Kadınlara  Özel..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet