Skip Navigation Links

Birlikten Rahmet Ayrılıktan Azap Doğar..

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, İskenderun’a bağlı CHP Karayılan Mahalle temsilciliğini ziyaret ederek partililerle kucaklaştı.

Birlikten Rahmet Ayrılıktan Azap Doğar.. Web
TV

Politika   A+a-

Yoğun ilgiyle karşılanan Uğur Ağca, binanın sığmaması nedeniyle kalabalık partili grubuyla soğuk havaya rağmen dışarıda sohbet etti.

Soğuk havaya rağmen uğur Ağca’ya sıcak bir karşılama yapan Karayılan Mahallesi sakinleri, kendi bölgelerinden birinin milletvekili olmasından mutluluk duyacaklarını ifade ettiler ve tam destek verdiklerini söylediler.

Kalabalık topluluğa hitap eden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine dikkat çekerken, “Birlikten rahmet ayrılıktan azap doğar” dedi ve CHP’nin iktidarı için herkesin sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Her konuşmasında olduğu gibi samimiyetten ve paylaşımcı olmanın önemine vurgu yapan Ağca, 24 saat ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir milletvekili olacağının sözünü verirken, vaatte bulunmayacağını ve halkın milletvekili olacağını söyledi.

AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilere oy vermiş kitleleri kazanmanın önemine dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, “Paylaşırsak tok oluruz, paylaşmazsak yok oluruz. Tüm kesimleri kucaklayan, ötekileştirmeden, dışlamadan, herkese aynı sıcaklık ve samimiyetle yaklaşmamız gerekiyor. CHP’nin iktidarı için bu olmazsa olmazımızdır” dedi.

Uğur Ağca, toplantıyı izleyen Karayılan eski Belediye Başkanlarından Merhum Erdal Kayış’ın oğlu Murat Kayış’ı yanına çağırarak teşekkür etti.

Toplantıda bulunmasının kendisi için bir onur olduğunu belirten Uğur Ağca, “Merhum Belediye Başkanımız Erdal Kayış, her zaman rahmet ve minnetle anacağımız bir büyüğümüz. Halkın gönlünde taht kurmuş büyüğümüz Merhum Erdal Kayış’ın oğlu Murat Kayış’ın aramızda olması bizim için onurdur, mutluluktur” dedi.

Bir çok vatandaş toplantıda söz alarak, samimi, doğal ve yürekten konuşması ve yaklaşımından dolayı Uğur Ağca’yı tebrik etti ve halkın milletvekilinin bu şekilde olması gerektiğini söylediler.

Toplantıda ayrıca, bir çok AK Parti ve MHP’ye oy vermiş vatandaş da, bu seçimde CHP’ye oy vereceklerini ifade ederek, yeni bir dönemin kapılarının açılmasına katkı vermek istediklerin söylediler.

 

Birlikten Rahmet Ayrılıktan Azap Doğar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet