Skip Navigation Links

hedef; 6 milletvekili

Arsuz’da siyasi gündem yoğun

hedef; 6 milletvekili

Politika   A+a-

 

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçim öncesi CHP’den aday adaylığını açıklayan milletvekillerini ağırlamaya devam ediyor.  CHP Hatay Milletvekili Aday Adaylarından Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nermin Yıldırım Kara’nın ardından Doç. Dr. Sebahattin Ocak’ı konuk eden Başkan Nazım Culha, ne halkın, ne partinin ne de Türkiye’nin artık bedel ödemeye tahammülü kalmadığını belirterek, 2015 genel seçimlerinin önemine değindi.

Kadına yönelik şiddetin arttığı ve kadının ötekileştirildiği bir süreçte kadın aday adaylarının artmasının sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Culha, genel başkanlarının kadın kotası üzerinde hassasiyetle durduğunu belirterek, Hatay’dan parlamentoya bir bayan milletvekilinin gitmesi gerektiğini ifade etti.

“Gençlerin de söyleyecek sözleri var!”

Hatay’ın ilk kadın milletvekili olmak istediğini vurgulayan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Nermin Yıldırım Kara ise,  “Ülkemizde yaşanan şeylere riayet etmek bana göre bir davranış değil. Umarım bu anlamda güzel bir başlangıç yaparız.  Mecliste kadınlar ve gençler azınlıkta. Kadınların haklarını savunacak, gençleri anlayacak, dinleyecek vekillere de ihtiyacımız var. Artık ülke yönetiminde gençlerin de söyleyecek sözleri var. Siyasette artık elini taşın altına koyacak çağdaş, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet değerlerini tüm engellemelere rağmen koruyacak bireylere ihtiyaç var. Bu bağlamda aday olsam da olmasam da partimin bir neferiyim ve partimizin çıtasını daha da yükseğe taşımak için de aday adayıyım” şeklinde konuştu.

“Hedef; 6 milletvekili”

Halkın sorunlarını çözen, hak ve hukuklarını koruyan, ülkenin kalkınmasında tüm bilgi ve birikimini halkı için kullanmak isteyen bir milletvekili olmak istediğini ifade eden Doç. Dr. Sebahattin Ocak ise, “CHP, ülkemizin tüm sorunlarını çözecek kadro ve donanıma sahiptir. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde çıktığımız, halkın iktidarına yürüyüş yolunda, hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Listeye girenlerle, giremeyenlerin takım ruhu ile hareket ederek çalışması gerekiyor. Hatay’da CHP olarak 5 milletvekili çıkarmalı ve altıncı adayı zorlamalıyız” dedi.

Arsuz’un geleceğin parlayan yıldızı olduğunu da sözlerine ekleyen Ocak, “Arsuz, dünyadaki oksijen konsantrasyonu yüksek ilçelerden biri. Havası, Arsuz için artı bir değer. Buradan her gittiğimde gözüm arkada kalıyor” diyerek,  Başkan Nazım Culha’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet