Skip Navigation Links

Aday Adayı Nermin Yıldırım Kara: “orta tabaka çok önemlidir.

Chp Hatay Milletvekili A. Adaylarından Mali Müşavir Nermin Yıldırım Kara ve Avukat Nalan Akküllah Chp Belen Ailesi’ni ziyaret ettiler.

Aday Adayı Nermin Yıldırım Kara: “orta tabaka çok önemlidir.

Politika   A+a-

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve kadınların ağırlıklı olduğu çok sayıda partiliyle birlikte A. Adaylarını Chp’nin Belen ilçe binasında konuk etti. İlçe Başkanı Yüksel konuşmalarında A. Adaylarına değinerek; “Bugün ilçe teşkilatımızı ziyaret eden A. Adaylarımız halkımız arasından çıkmış Belen’li hemşerilerimizdir. Birbirinden değerli A. Adaylarımızın ikisinin de bayan olması ayrıca gurur verici. Zaten aktif olarak çalışan kadın kollarımız, hemşerilerimiz sayesinde çalışmalarına daha bir ivme kazandıracaktır.” dedi.

        A. Adayı Nermin Yıldırım Kara: “orta tabaka çok önemlidir.”
       Belen’de doğduğunu ve Belen’li olduğunu vurgulayan A. Adayı Nermin Yıldırım Kara, konuşmalarında hükümete yüklenerek ve 12 yıldır halkı ayrıştırdığını ifade etti.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin halka kendisini anlatamadığına değinen A. Adayı Nermin Yıldırım Kara; “Cumhuriyet Halk Partisi’nin halka kendisini anlatamazsa, iktidar olamazsa bu zihniyetle başa çıkmamız mümkün değil.  Burada kadınlarımıza çok iş düşüyor. İlçe teşkilatlarımıza çok iş düşüyor. Ev ev gezerek her aileye, insana ulaşmamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi için orta tabaka çok önemlidir. İşçisi, memuru ve emeklisi genişlemedikçe rahatlamadıkça zengin daha zengin olmuş ülkemize faydası olmaz.” diyerek sözlerini noktaladı.

          Memleketimizin, kadınlarımızın sesini duyurmak adına yola çıktığını belirten A. Adayı Akküllah; işçi haklarının ve sosyal hakların yetersizliğine, yanlışlığına değindi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen kıdem tazminatlarının 15 gün üzerinden hesaplanıp devlet tarafından fona yatırılacağı konusun kabul edilemeyeceğinin altını çizdi. İç güvenlik yasa tasarısı hakkında da konuşan Akküllah; bu yasa tasarısı kabul edilirse bütün sosyal haklarımızı kaybedeceğimizi vurguladı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet