Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkanlık sistemini getirmeye çalışıyorlar

Şahutoğlu’ndan Baro, CHP İl ve Antakya İlçe Ziyaret

Başkanlık sistemini getirmeye çalışıyorlar

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ekibiyle birlikte seçim propaganda çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ile beraberindeki ekibi İskenderun Adliye Sarayında Hatay Barosuna bağılı Temsilciliğin konuğu oldu. CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu Baro temsilcileri Av. Mehmet Asıl ve Av. Mehmet Ali Çapar ile üyeler tarafından sıcak bir ortamda karşılandı.

CHP’li Dr. Yılmaz Şahutoğlu, AKP hükümetinin meclise sunduğu iç güvenlik yasasının olumsuzluklarına işaret ederek Türkiye’de demokrasi ve özgürlükler açısından sıkıntılı bir süreç yaratacağına işaret etti.

CHP Milletvekili aday adayı Şahutoğlu ile ekibi Antakya Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Abdulgani Avcı ve yönetimini, ardından da Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gül ve yönetimini ziyaret etti.  

7 Haziranda yapılacak genel seçimde Hatay ve Türkiye geneli sorunları ile çözümü konusunda değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette CHP’li Şahutoğlu, Cumhuriyet rejimi sayesinde bugün koltuklarında oturan insanların ne yazık ki cumhuriyet rejiminden yakınmaya devam ettiğinin altını çizdi.

CHP’li Şahutoğlu “Bu rejimi bu sistemi değiştirmek yerine Türkiye toplumu açısından Türkiye’nin demokratik yaşamı açısından, sosyal yaşamı açısından, fiziksel ve coğrafi sorunu açısından son derece sakıncalı olduğunu düşündüğümüz başkanlık sistemini getirmeye çalışıyorlar” dedi.

 

CHP’li Şahutoğlu, her defasında algı operasyonu yaratmak kaydıyla ‘biz güçlüyüz, şu kadar milletvekili çıkartırız, bu milletvekilini çıkarttığımız zaman biz Türkiye’ye başkanlık sistemini getireceğiz, başkanlık sistemiyle her şey çözülecek’ her şey günlük güneşlik olacak algısı yaratılmaya çalışıldığına da vurgu yaptı.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş