Skip Navigation Links

Felaket yaşanmadan tedbirler alınıyor..

İskenderun Belediyesi, ülke genelinde gerçekleşen sel olaylarının İskenderun'da meydana gelmemesi için tıkanma ve bozulma gerçekleşmiş tüm tahliye nok

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler İskenderun – Adana E-91 karayolu Liman B Kapısı önünde bulunan tahliye kanalının temizliğini ve tıkanıklığını gidermek üzere bir dizi çalışma başlattı.
Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek incelemelerini şöyle değerlendirdi “Son birkaç haftada ülke genelinde yaşanan sel olaylarında vatandaşlarımız hayatını kaybetti ve çok büyük oranda maddi hasar yaşandı. Bu felaketlerin İskenderun’da yaşanmasını önlemek ve en başta can ve mal kayının önüne geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bulunduğumuz yerdeki temizlik çalışması periyodik şekilde yapılmadığı için bölgede etkili olan yağışın bu noktadan geçiş bulamadığı anlarda yığılan su çevredeki bir çok ev ve iş yerini tehdit etmekte. Ekiplerimiz temizlik ve bakım çalışmalarını yaparak bundan sonra oluşacak su baskınlarının önüne önemli ölçüde geçmiş oldular. Öte yandan İskenderun Belediye Başkan Muavini Sefa Boran ile Kanalizasyon Müdürü Ahmet Deveci, şehir genelinde onarım temizleme ve bakım çalışmalarının periyodik olarak sürdürüle ceğini açıkladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet