Skip Navigation Links

Siyaset çizgimi yukarı taşımaya kararlıyım

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu yanında ailesi, iş adamları, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının

Siyaset çizgimi yukarı taşımaya kararlıyım

Hatay   A+a-

yetkilileri ile beraber Arsuz Belediyesini ziyaret ederek Başkan Nazım Culha ile makamında görüş alışverişinde bulundu.

                Başkan Culha “Sevgili doktorumuzu uzun yıllardır yaptığı çalışmalardan tanıyorum. Ancak daha da önemlisi her zaman sakin tavırları ve kararlı duruşu dikkatimden kaçmamıştır. Herhalde ailesinden gelen bir özelliğidir. Çıktığı bu meşakkatli yolda ona başarılar dilerim. Siyaset uzun ve kararlı duruş isteyen bir uğraşı alanıdır, şimdiye kadar ki tavırları ile bunu becerebildiğini gözlemleye biliyorum. Görüyorum ki değerli ve her biri ayrı bir değer olan kalabalık bir destekçi dostlarıyla bizi ziyaret ederek bölgedeki etkisini de hissettirmiş oldu.” Diyerek gelenleri selamladı.

  • Ben bu yoldan hiç vazgeçmedim

                Dr. Riyat Kırmızıoğlu, 2011 yılında aday adaylığı döneminde aday olamadığı için hiç küsmeden aday arkadaşlarımla beraber CHP’nin bir Milletvekili daha fazla çıkarmam uğruna çalışmış biri olarak 2015 seçimlerinde aday olma yolunda hemen seçimden sonra çalışmalarıma devam ettim. Çizgimi hiç düşürmeden aynı tempoyla 15 ilçede kadrolarımızla ilişkilerimi sürdürdüm ve zamanı geldi artık malumu ilan ettim. Sivil toplumdan edindiğim deneyimlerimle siyaset çizgimi yukarı taşımaya kararlıyım. Halkımın ve meslek örgütleriyle, derneklerimizin desteğiyle çalışma tempomu hiç düşürmeden sizlerle beraber çalışmak istiyorum.

  • Artık iş yapma zamanı

                Artık söz söylemek yetmiyor bana, bu çemberin her zaman içinde yer almış siyaset kazanımın etrafında değil ateşin üzerinde olmaktan gurur duymuş biri olarak iş yapmak istiyorum. Çünkü bu ülkede ne kadar söz söyleseniz de iş yapmak için siyasi parti idaresine ihtiyaç vardır. Ben bu iradeye sahibim ve hem de yapabileceğim tek yer CHP’dir.  Ailemden ve çevremden bunu öğrendim ve bu yoldan hiçbir zaman ayrılmayacağım. Bizlere gösterdiğiniz sıcak ilgiye teşekkür ederim, bizi heyecanlandırıyorsunuz.” Dedi.

                Başkan Culha, siyasetteki deneyimlerinden bahsetti ve “Gençlerde aramızda onlara sesleniyorum. Siyasette yapılan en ufak bir hata, bir zikzak zayıf bir anınızda karşımıza çıkabilir. Onun için dikkatli olun. Dr. Riyat Kırmızıoğlu bu konuda çizgisini hep korumuş bir kişiliktir. Kutluyorum.” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet