Skip Navigation Links

Türkiye'yi Okutan Atakaş'a Kaymakam Su'dan Ödül..

Türkiye Okuyor Projesi kapsamında İskenderun da kitap bağışı devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
Türkiye’yi Okutan Atakaş’a Kaymakam Su’dan Ödül..
 
Türkiye Okuyor Projesi kapsamında İskenderun da kitap bağışı devam ediyor.
Eğitime kazandırılan kitapların sayısı her geçen gün artıyor İş adama Recep Atakaş ise İskenderun Kaymakamlığına 100.000 bin kitap bağışı yaparak rekor kırdı.
Ypılan bu bağışla ilgili İskenderun kaymakamı Ali İhsan Su İş adamı Atakaş’a plaket verdi.
Kaymakamlıkta yapılan plaket töreninde konuşan İskenderun kaymakamı SU, ‘Kitap Bağışı’ olarak devan ettirdiğimiz kampanyamıza işadamlarımız, değişik sivil toplum kuruluşlarımız bu kampanyamıza destek vermişler. Şuanda 640 bin kitaba ulaştık. Sağ olsun bu kampanyada Recep Bey’de işadamı olarak 100.000 bin kitap ile kampanyamıza destek verdiler.
Kendisine okullarımız ve öğrencilerimiz adına, ilçemiz adına ve şahsım adına teşekkür ediyoruz.
Her zaman ilçemizdeki kamu hizmetlerinde yardımcı olduğu gibi eğitimde de gerçekten önemli bir hizmet gerçekleştirdi açıklamasını yaptı.iş adamı Atakaş’ en iyi şekilde eğitmek en iyi şekilde öğretmek ve en iyi şekilde sosyal olarak hayata hazırlamak ve en iyi şekilde girişimci hukuku aşılamak zorundayız. Bunun içinde ülkemizin geleceği olan çocuklarımız her zaman elimizden gelen desteği vermemiz lazım. bu konuda devletimizin eğitime verdiği desteği hepimiz görüyoruz. Devletimiz elinden gelen her şeyi yapıyor fakat her yere de yetişmesi mümkün olmadığı için devlet millet el ele vererek devletin yetişmediği yerlerde millet olarak devreye girip bizlerin yapması gerekir düşüncesi ile hareket eden bir insanım. Bunun için her zaman imkanı olan herkesin maddi ve manevi bir şekilde destek olması gerekir. En iyi şekilde eğitmek en iyi şekilde öğretmek en iyi şekilde hayata hazırlamak medeni cesaretle güçlendirmek ve girişimci ruhunu aşılamak zorundayız dedik. Çünkü eğer biz bunları yapamazsak sırf eğitim ve öğretilmede olmuyor çocuklarımıza biz girişimci ruhunu da aşılamak zorundayız. Ayrıca çocuklarımıza medeni cesareti vererek onları tam olarak hayata hazırlamamız gerekir. Bildiğiniz gibi eğitimsizlik en büyük cehalettir. Çocuklarımızı cehaletten uzak tutmak için eğitimlerine katkı sağlamak zorundayız.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet