Skip Navigation Links

Sürekli Gelişim, Sürekli Başarı

MÜSİAD Bölgesel iş geliştirme toplantısı gerçekleştiriyor.

Sürekli Gelişim, Sürekli Başarı

Ekonomi   A+a-

Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla gerçekleştirilen Bölgesel İş Geliştirme Toplantılarının ikincisi 3. bölgede bulunan şubelerin üye firmalarının katılımıyla 07 Mart 2015 Cumartesi günü Sheraton Adana Hotel’de gerçekleştirilecek. 

 

MÜSİAD Hatay şube başkanı  Fatih TOSYALI, toplantı hakkında da yazılı bir açıklamada bulundu.

 

Açıklamasında;

 

‘MÜSİAD sektör kurulları ve iş geliştirme komisyonu organizasyonuyla ‘Sürekli Gelişimi, Sürekli başarı’ sloganıyla 07 Mart cumartesi günü saat 09.30-18.00 arasında Adana Sheraton otelde bölgesel iş geliştirme toplantısı gerçekleştirilecektir.

 

2012 yılında başlatılan bölgesel iş geliştirme toplantılarında bu kez 150 standla 1300 m2 alanda Özellikle 3.bölgedeki 22 şehir olmak üzere yurt içi ve yurt dışı tüm şubelerden üye firmalarımız, ayrıca üye olmayan yüzlerce iş adamı burada olacak.

 

Bölge illerdeki belediyeler, ticaret ve sanayi odaları, üniversiteler, firma sahipleri ve tüm satın almacılar iş geliştirme ve yeni iş bağlantıları için burada yerini alacak.

 

Her firmanın kendisine ait masasında ikili iş görüşmeleri (B2B) yapma imkânı olacak.

 

 

Sürekli Gelişim, Sürekli Başarı” sloganıyla gerçekleştirilecek olan bölgesel iş geliştirme toplantısında, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni ÇELİK tecrübe paylaşımı programı çerçevesinde misafirimiz olacak, üyelerimiz ikili iş görüşmeleri yapabilecek, aynı zamanda çok sayıda üye olmayan ziyaretçilerinde katılımıyla fiili iş bağlantılarının gerçekleşmesi sağlanacaktır.

 

Bu bağlamda, İşlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz ve yeni iş birliktelikleri kurabilecekleri tanışıklıklara fırsat bulabilecekleri bölgesel iş geliştirme toplantımıza Tüm sanayicilerimizi ve iş adamlarımızı davet ediyoruz.’ Dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet