Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gaziantep, Berlin Turizm Fuarına Katılıyor

Dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan 'ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na katılıyor.

Gaziantep, Berlin Turizm Fuarına Katılıyor

Kültür Sanat   A+a-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Dünyanın bir çok ülkesinden katılımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği uluslararası fuar, 4-8 Mart tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleştirilecek.
Gaziantep'in tanıtımına önem veren ve bu doğrultuda birçok tanıtım çalışmasına öncülük eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı"nda yer almanın Türkiye ve dolayısıyla Gaziantep için önemli bir tanıtım çalışması olduğuna vurgu yaptı.
Gaziantep'in turizm açısından tanınmasına yönelik büyük katkı sağlayacak fuarda stand hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi, kültürel güzellikleri ve turizminin yanı sıra Gaziantep mutfağını da tanıtacak.
Ayrıca, 190 ülkeden yüzlerce kişinin katılacağı fuarın sayfasında, Gaziantep online profili oluşturularak, kenti her yönüyle anlatan veri tabanı hazırlandı. Stantta Gaziantep fıstığı ve baklava ikramının yanı sıra tanıtım broşürleri, tanıtım cd'si, dergi ve Çingene Kız simgeli metal kartvizitlikler ziyaretcilere sunulacak.
Bu veri tabanı sayesinde fuara katılacaklar, Gaziantep ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilecek.
Öte yandan "ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarın"da Gaziantep Büyükşehir Belediyesini temsilen Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Serdar Tolay ve Sezer Cihan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız, Dış İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Ertürk ve beraberindeki heyetin yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu da hazır bulunacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş