Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP Karaağaç Belde Teşkilat Binası Açıldı

MHP Hatay milletvekili birinci sıra adayı Şefik Çirkin, Türkiye'nin Alevi'si ile Sünni'si ile bir bütün olduğunu söyledi.

Gündem   A+a-

 
MHP Karaağaç belde Teşkilat binası açıldı
 
 
MHP Hatay milletvekili birinci sıra adayı Şefik Çirkin, Türkiye’nin Alevi’si ile Sünni’si ile bir bütün olduğunu söyledi. MHP Hatay milletvekili Turan Çirkin, milletvekili adayları Şefik Çirkin ve İsmail Hakkı Yücel, Alevilerin yoğunlukta yaşadıkları Karaağaç Beldesinde partisinin belde teşkilat açılış törenine katıldılar. Karaağaç beldesinde Alevi vatandaşlarla bir araya gelen MHP Hatay milletvekili adayı Şefik çirkin yaptığı konuşmasında, Muhtıralarla tahriklerle milleti yıpratmaya çalıştıklarını belirterek, “İnşallah Abbas Yolcu. Alevi cemaati bizim insanlarımız. Bu gün burada Karağaaç halkımıza gönül kapımızı açıyoruz. Onların her türlü sorunlarını çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi
MHP Hatay milletvekili üçüncü sıra adayı İsmail Hakkı Yücel ise, “Türk milleti olarak artık kenetlenmemiz birlik olmamız lazım. Türkiye’nin mozaik şehri Hatay’da yüzyıllardır alevis, Sünni’si, Hıristiyan’ı Müslüman’ı ile bir bütün halinde yaşıyoruz. Bu bütünlüğü sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
MHP Karaağaç Belde teşkilat başkanı Önder Türemiş ise, “MHP Belde teşkilatının kuruluş aşamasında emeği olan İlçe Başkanımız İbrahim Gül, milletvekillerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet bahçelinin yapmış olduğu açıklamasında alevi yurttaşlar ile ilgili ibadet yerlerin cemevleri olduğunu açıklaması nedeniyle genel başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar