Skip Navigation Links

Arsuz’a İlk Spor Merkezi Yatırımı...Erdinç Spor Center..

Hatay’ın büyükşehir ve Arsuz’un da ilçe olmasının ardından yatırımlar bir bir hayata geçmeye başladı.

Arsuz’a İlk Spor Merkezi Yatırımı...Erdinç Spor Center..

Arsuz   A+a-

Arsuz sevdasını her fırsatta vurgulayan ve bu bitmek bilmeyen sevdasıyla yatırımlarını sürdüren Münir Tultak, Arsuz’un gözde turistik tesisi Erdinç Otel’in ardından Erdinç Sport Center’ı hizmete açıyor.

Yaklaşık 80 kilometrelik sahil şeridi, 100 bine yaklaşan nüfusuyla yatırımlara susamış Arsuz’da ilk spor merkezini açmaya hazırlanan Münir Tultak, her gün yüzlerce kişinin sağlıklı yaşam için İskenderun’a gitmek durumunda kalmasına anlam veremediği için Erdinç Spor Center’ı kurmaya karar verdiğini söyledi.

Maliye Kampı’nın hemen yanında açılış hazırlıkları tamamlanmak aşamasına gelen Erdinç Spor Center’a ilgi her geçen gün artıyor.

Son teknoloji spor aletleri, konusunda deneyimli hocaları ve denizi gören manzarasıyla tüm amaçlara uygun spor severleri bekleyen Erdinç Spor Center’da, fitness, pilates, vücut geliştirme, kilo alma, kilo verme, kardio, stretching, spinning, step aerobic, açık hava koşusu, beslenme danışmanlığı, vitamin bar bulunuyor.   Adres : Gözcüler mahallesi, Cumhuriyet caddesi no :198 Arsuz/HATAY,  Telefon : 0326 643 22 14 Fax : 0326 643 22 12 erdincsportcenter.com

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet