Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Alsancak'da 10 kişinin yaralandığı olaylı gecenin görüntüleri!

Alkollü olduğu için bara alınmayan Oğuzhan U.'nun elindeki pompalı tüfekle 10 kişiyi yaralama anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Yerel   A+a-

İzmir'in Alsancak semtinde, alkollü olduğu için bara alınmayan Oğuzhan U.'nun elindeki pompalı tüfekle 10 kişiyi yaralama anı saniye saniye kameralara yansıdı.
Olay, Alsancak semtinde, geçen Cumartesi saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Gazi Kadınlar Sokağında bir bara girmek isteyen Oğuzhan U. (23) ve arkadaşı H.E.'yi (25) iddiaya göre aşırı alkollü oldukları için güvenlik görevlileri engelledi. İki arkadaşla barın güvenlik görevlileri arasında tartışma çıkarken, güvenlik görevlilerinin Oğuzhan U. ve H.E'yi dövdüğü ileri sürüldü. Bu durumu sindiremeyen Oğuzhan U., Karşıyaka'da oturduğu evden pompalı tüfeğini alıp tekrar bara geldi. Hafta sonu olması nedeniyle kalabalık olan sokakta Oğuzhan U. rastgele ateş açmaya başladı. Olayda, pompalı tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği dört bar görevlisi ve altı müşteri yaralandı.
Olay ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarından sokaktaki panik havası ve vatandaşların kaçışması görülürken, elindeki pompalı tüfekle dehşet saçan Oğuzhan U.'nun daha sonra elindeki tüfekle kaçarak uzaklaşması da an be an kaydediliyor.
Olaydan sonra yakalanan Oğuzhan U., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayda çeşitli yerlerinden yaralanan ve ambulanslarla hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, bir kısmının tedavisinin devam ettiği bildirildi.
(İHA)

Alsancak'da 10 kişinin yaralandığı olaylı gecenin görüntüleri! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş