Skip Navigation Links

Başkan Savaş:Hiçbir mücadeleden Kaçmıyoruz

Rozetleri Başkan Savaş ve milletvekili Akgöl taktı.

Başkan Savaş:Hiçbir mücadeleden Kaçmıyoruz

Politika   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yayladağı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi ve partiye yeni katılan 80'i aşkın kişiye CHP rozeti taktı.

 

Parti binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Savaş yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP Yayladağı İlçe Başkanı Nevzat Gonca, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

Hatay’da gidilmedik yer bırakmayacaklarını ve Hatay'ın kalkınmasını sağlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Başkan Savaş, "Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Seçim çok önemli değil yapılan çalışmalar önemlidir. Biz hiçbir mücadeleden kaçmıyoruz. Hatay için yapılması gereken bütün hizmetlerin farkındayız. Altyapı, üstyapı, yol, ulaşım gibi konularda bütün çalışmalarımız devam ediyor. Biz her zaman hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bu şehri ve ülkeyi hep birlikte kalkındıracağız" dedi.

 

Milletvekili Hasan Akgöl yaptığı konuşmada ise, Hükümetin 12 yıllık iktidarlığı boyunca özellikle Hatay'daki köylerin hizmet bakımından yoksul bırakıldığını ifade ederek "Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Lütfü Savaş ile birlikte Hatay'ın her noktasına gidiyoruz. Bakımsız bırakılan köylerimize, mahallelerimize en güzel hizmetleri yaparak 12 yıllık farkı kapatarak farkımızı göstereceğiz" dedi.  

 

Yapılan konuşmalar sonrasında HBB Başkanı Savaş ve Milletvekili Akgöl partiye katılım gösterenlere rozetlerini taktı. 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet