Skip Navigation Links

CHP, iktidara kenetlendi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Aday Adaylarından Yusuf Civelek ve Cengiz Başar’ı ayrı ayrı konuk etti

CHP, iktidara kenetlendi

Politika   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları’ndan Yusuf Civelek’in ardından Cengiz Başar’i konuk etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve CHP’yi iktidara taşıma stratejilerinin paylaşıldığı ziyaretlerde, başarılı ve tanınmış iki bürokratı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Nazım Culha, hedeflerinin özelde Hatay’da, genelde ise Türkiye genelinde iktidar olmak olduğunu ifade etti.

Bilgi ve birikim gerektiren makamlarda görevlerini layıkıyla yerine getiren iki aday adayına çıkmış oldukları yolda başarılar dileyen Başkan Nazım Culha, “Partimizde çok sayıda aday adayının olması bizler için büyük bir zenginliktir. Ülkeyi sahiplenme adına, partimizin iktidara taşınması adına bütün aday adaylarımız ve partililerimizle kenetlenerek genel seçimlerde büyük bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum. Aydınlık bir ülke ve aydınlık bir gelecek için hep beraber omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

“İktidarın yönetim şekline itirazım var”

13 yıldır Türkiye’yi yöneten Ak Parti hükümetinin yönetim şekline itirazı olduğunu dile getiren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Yusuf Civelek ise, iktidarın yanlışlarına, tehditlerine, kuşatmalarına karşı durarak; CHP’ye, ülkeye ve insanlığa hizmet etmek, çiftçilerin, eğitim emekçilerinin, işçinin, esnafın, memurun, emeklinin meclisteki sesi olmak için aday adayı olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin önemli bir tarihsel süreçten geçtiğine de değinen Civelek, “Geçmiş dönemde yaptığımız hizmetlerde her zaman aydınlığa çıkış için hareket ettik. Parti politikalarımızın amacı doğrultusunda, yükümlülüğümüzün farkında olarak halkımız için yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. 7 Haziran’da da CHP’yi iktidara taşıyarak, hizmetlerimize devam etmek ve Ak Parti’ye dur demek için hep beraber çalışacağız” dedi.

“Hatay’da kendi kimliğimi buldum!”

Gerçekleştirdiği ziyarette, neden Hatay’dan CHP milletvekili aday adayı olduğu sorusuna açıklık getiren CHP Hatay Milletvekili aday adayı Cengiz Başar ise, “Kurum koltuğunda, kanunları insanların lehine kullanmaya çalıştım ve devletin emanetine sahip çıktım. İnsanların huzur ve güven içerisinde yaşaması için hep ‘Neler yapabiliriz?’ diye düşündüm. Fırsat verilirse,  kafamda şekillenen il profilini hayata geçirmek ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum.  Siyaset, sorunlar için çözüm üretilen makamlardır. Bu şehirde yaşayan insanların sorunlarına çözüm üretmek için Hatay’da 6 yıl görev yaptım. İlin güvenlik ve huzur sorunlarını en iyi bilen biriyim. Memurların hizmet ürettikleri yerler, memleketleridir. Hassasiyetini bildiğim,  halkını tanımaktan onur duyduğum Hatay’dan da CHP Hatay Milletvekili aday adayıyım. Çünkü en iyi Hataylı kadar, ilin sorunları ve ihtiyaçlarını biliyorum. Sorunlara çözüm üretmeyen sorumlular, zaten o sorunun bir parçasıdır anlayışına inanıyorum. Bu nedenle görev verilmesi halinde, yüzlerce – binlerce yıldır hoşgörü ve kardeşlik içerisinde birlikte yaşama becerisini bugüne taşıyan Hatay’ın sorunlarını, siyasette ortak aklı kullanarak çözmeye talibim. Hatay, Türkiye’nin en hassas şehri. Tanıtılması gereken yaşam kültürüyle örnek bir il. İskenderun ve Arsuz dahil olmak üzere Hatay’ın ve bölgenin özellikle güvenlik sorunlarını çok iyi biliyorum.  Hatay’da kendi kimliğimi bulduğumu düşünüyorum. Ayrımcılık yapmadan,  mutlu ve huzurlu bir Hatay yaratmak için ve buradaki mevcut hoşgörü ve kardeşlik ikliminin korunması için çalışmalar yapabileceğime inandığım için Hatay’dan aday adayıyım” şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet