Skip Navigation Links

Gaziantep'de Yaralı Şahin Tedavi Edildi

Tren raylarında yaralı olarak bulunan şahin, tedavisi yapıldıktan sonra Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi

Gaziantep'de Yaralı Şahin Tedavi EdildiFoto
Galeri

Gaziantep   A+a-

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tren raylarında yaralı olarak bulunan şahin, tedavisi yapıldıktan sonra Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.
Devlet Demir Yolları'nda (DDY) teknisyen olarak çalışan Beytullah Bayındır, tren raylarını onarımını yaptığı sırada rayların kenarında yerde yatan yaralı şahin buldu. Bayındır, yaralı şahinin karnını doyurduktan sonra Veteriner Hekim Yusuf Yıldızgül'e götürdü. Yıldızgül, şahinin ilk tedavisini yaptığını belirterek, "Şahinin ateşli silahla kanat kısmında yaralanmış. Şahinin ilk tedavisini yaptım. Bundan sonraki tedavisi Gaziantep Hayvanat Bahçesinde yapılacak. Yaralı şahin kuşunu Gaziantep Hayvanat Bahçesi Daire Başkanı Celal Özsözler görüştüm. Şahin Gaziantep'e gönderildi" dedi.
Gaziantep Hayvanat Bahçesi Daire Başkanı Celal Özsöyler ise yaralı şahinin kanat kısmında ateşli silahla yaralandığını ifade ederek, "Şahin'in kanadına küçük bir operasyon yapıldı. Doğada yaralı veya yavru iken bulunan Şahin'e sahip çıkan vatandaşlarımızın duyarlığından ötürü kendilerine teşekkür ederim" dedi.
Özsöyler, yaralı şahinin iyileşmesinin ardından doğaya bırakılacağını, hayvanat bahçesi olarak yaban hayvanlarını kurtarma merkezi olarak da görev yaptıklarını sözlerine ekledi.

Gaziantep'de Yaralı Şahin Tedavi Edildi foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet