Skip Navigation Links

Toplantının Şanslısı Muhtar Kızı Hilal…

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, muhtarlarla bir araya geldiği akşam yemeğinde muhtar kızı Hilal Kelleci’ye

Toplantının Şanslısı Muhtar Kızı Hilal… Web
TV

Politika   A+a-

laptop sözü verdi ve toplantının sonunda da ödeme yine nakit olarak yapıldı..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, İskenderun ve çevre ilçelerin muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Siyasetin konuşulmadığı ve sadece samimi, sıcak sohbetlerin yapıldığı buluşmada muhtarlar Uğur Ağca’yı yakından tanıma  fırsatı buldular.

Samimi ve doğal duruşu ve yine samimi, doğal konuşmasıyla muhtarlara hitap eden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, “Ben sizinle siyaset konuşmak için buraya davet etmedim. Sadece tanışalım, fikir alış verişinde bulunalım ve sorunlarınızı öğreneyim istedim” dedi.

Uğur Ağca muhtarların masalarını tek tek gezerek onlarla sohbet etti ve samimi, sıcak tavırlarıyla puan topladı.

Bir siyasetçi, klasik bir milletvekili adayı havasından çok uzak tavırlar sergileyen Uğur Ağca, halkla iç içe bir çalışma içerisinde olacağı izlenimi bıraktı.

Muhtarların masalarını gezdiği sırada Derebahçe Mahallesi Muhtarı Nurettin Kelleci’nin yanına oturan Uğur Ağca’nın dikkatini 12 yaşındaki Hilal Kelleci çekti. Muhtar Nurettin Kelleci’nin kızı Hilal Kelleci ile koyu sohbete dalan Ağca, kendisinden bir şey istememekte direnen çocuğa laptop hediye etti. Hediye ettiği laptopun parasını peşin olarak Nifa Şirketler Grubu Muhasebe Müdürü Alper Akyel’den alan Hilal Kelleci mutlu bir şekilde anne ve babasıyla evine gitti.

 

 

 

Toplantının Şanslısı Muhtar Kızı Hilal…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet