Skip Navigation Links

Adana OSB 26. Vergi Haftası Kutlama Ziyaretleri

26. Vergi Haftası nedeniyle Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü'yü makamında, ziyaret etti.

Adana OSB 26. Vergi Haftası Kutlama Ziyaretleri

Ekonomi   A+a-

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, geleneksel olarak kutlanan 26. Vergi Haftası nedeniyle Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü'yü makamında, ziyaret etti. Tunalı, AOSB'de Başkan Bekir Sütçü ve yöneticilere, vergi konusunda kurum olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
SLOGAN; "VERGİ GELECEĞİMİZDİR"
Vergi Haftası'nın bu yıl 23 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında, "Vergi Geleceğimizdir" sloganı ile gerçekleştirilmekte olduğunu anlatan Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması ve bu bilincin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi gerektiğini söyledi.
Vergi haftasının mükelleflerle iletişim kurmak için vesile olduğunu belirten Ahmet Tunalı, daha kaliteli hizmet vermek için çalışma yürüttüklerini belirtti. Tunalı, "Vergi haftası ile ilgili bizim temel düşüncemiz verginin toplumun tüm kesimlerine yayılmasını sağlamak ve farkındalık yaratmak. Bu kapsamda da biz bu haftayı aynı zamanda sivil toplum kuruluşları ve mükelleflerle iletişim kurmanın vesilesi olarak görüyoruz. Hem karşılıklı tanışıklığımız artıyor hem de hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik talepleri değerlendiriyoruz. Biz bunu yıl içerisinde sürekli yapıyoruz, fakat vergi haftası bize ayrıca bir fırsat sağlıyor. Dolayısıyla bu fırsatın da, hem daha kaliteli hizmet vermek hem de vergi gelirlerinde istenilen noktaya gelmek açısından faydalı olduğunu düşünüyoruz" dedi.
"SANAYİCİLER BİLİNÇLİ MÜKELLEF"
Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı'yı; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Osman Nuri Oğuz, Yönetim Kurulu Üyesi Vahit Gözek, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ve Bölge Müdürü Mustafa Keskin ile birlikte konuk eden AOSB Başkanı Bekir Sütçü ise sanayicilerin sorumluluklarını bilen, vergilerini zamanında ödeyen bilinçli mükellefler olduğunu söyledi. Sütçü, "Adana Vergi Dairesi Başkanımızın ve ekibinin ziyaretinden çok memnunuz. Biz, AOSB Yönetim Kurulu olarak, buradaki sanayicilerimizle birlikte sorumluluklarını bilen devletine vergisini zamanında ödeyen sanayiciler olduğumuza inanıyoruz. Amacımız memleketimize hizmet etmektir" diye konuştu.
MÜDÜRLER DE KATILDI
Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı'nın AOSB ziyaretine, Gelir İdaresi Grup Müdürleri Tahsin Atlı, Ömer Kılıç, Kamil Kurt, Recep Yavuz, Usul Müdürü Kazım Ağcabey, Diğer Vergiler Müdürü Hasan Atmaca, Tahsilat Müdürü Hasan Özkan, , Beşocak Vergi Dairesi Müdürü Tülay Güler, Ziyapaşa Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Ören, Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan, Seyhan Vergi Dairesi Müdürü Muzaffer Yazgan, Çukurova Vergi Dairesi Müdürü Hasan Ayrancı, Takdir Komisyonu Başkanı Emin Çil ve Denetim Koordinasyon Müdürü Yalçın Damoğlu da katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet