Skip Navigation Links

15 yıl sonraki yakınlaşma iki cana mal oldu!!!

15 yıl sonraki yakınlaşma sonrasında seçim yatırımı için yapılan yol çalışması iki kişinin ölümüne ve bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Gündem   A+a-

15 yıl sonraki yakınlaşma sonrasında seçim yatırımı için yapılan yol çalışması iki kişinin ölümüne ve bir kişinin de yaralanmasına neden oldu. Siyasette amaca giden yolda her yol mübahtır ve siyasette ebedi dostluk ve ebedi düşmanlık yoktur sözlerini hatırlatan yakınlaşma ve sonrasında yapılan seçim yatırımı hareketi belde sakinlerinden de tepki topluyor. Yol açılacak diye toprak ve taşla dolan yolda gece saatlerinde kaza geçiren Karahüseyinli Köyü’nden oldukları öğrenilen iki genç hayatını kaybetti. Trafik kazaları sonrası yol içindeki taş ve toprak yığınları temizlendi ama iki genç insan aramızdan ayrıldı..

15 yıl sonraki yakınlaşma iki cana mal oldu!!!

1995 senesinde, İskenderun Asri Mezarlığı arka cephesinde yol genişletme çalışmaları planlayan, Nardüzü'nün CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Şanlı, İskenderun'un ANAP'lı Belediye Başkanı Mete Aslan'ın , "bu yere mezarlık açtıracağım" direnci ile karşılaştı.
O zamandan bu yana köprünün altından çok sular geçmiş olmalı ki, 13 yıl aradan sonra, yol genişletme için çalışmalar, çam ağaçlarının kesimi ile başladı. Bu dönem aday gösterilmeyişi, 18 yıllık Belediye Başkanı Şanlı'yı, 15 yıllık başkan Mete Aslan'a yaklaştırmış görünüyor..
95 yılında yerleştirilen 37 sahipli mezarın ise akıbeti merak ediliyor..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet