Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karabük'te pompalı tüfek saldırısı görüntüleri

Karabük'te bir kişi, aralarında husumet bulunan şahıs tarafından benzinlikte pompalı tüfekle vurularak ...

Yerel   A+a-

Karabük'te bir kişi, aralarında husumet bulunan şahıs tarafından benzinlikte pompalı tüfekle vurularak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, saat 07.30 sıralarında Serkan A. (31) ve Tufan A. (31) isimli kardeşler, geçen hafta tartıştıkları ve kendilerine pompalı tüfekle ateş açan Ercan Çukur (34) isimli şahsı işe gittiği sırada otomobilini Balıklarkayası mevkiinde Emniyet Müdürlüğü binası altında sıkıştırdı. Bu sırada aracını bırakarak kaçan Çukur'un peşinden giden kardeşler, bir benzin istasyonunda şahsı sıkıştırarak saldırmaya başladı. Şahısların elinden yeniden kaçmayı başaran Çukur'a pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu yaralanarak yere yığılırken, şahsılar ise geldikleri araçla olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.
Vücuduna isabet eden saçmalar sonrası yaralanan Ercan Çukur ise olay yerine çağrılan ambulansla Özel MEDİKAR Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan polis ekipleri olay yerinden kaçan Serkan ve Tufan A. kardeşleri ararken, Ercan Çukar'a ait araçta yapılan aramada tüfek ve tabaca ile kesici aletler ele geçirdi.
Olayla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Karabük'te pompalı tüfek saldırısı görüntüleri videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar