Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir öğrencimiz soğuktan üşüyorsa, o gece uyuyamam

Mezitli'de 'Çocuklar Üşümesin' Projesi

Bir öğrencimiz soğuktan üşüyorsa, o gece uyuyamam

Mersin   A+a-

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın, 'Bir öğrencimiz soğuktan üşüyorsa, o gece uyuyamam' sözleri üzerine hayata geçirilen 'Çocuklar Üşümesin' projesi ilçede yaşayan çocukların yüzünü güldürüyor.
Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı gereği birçok yardım kampanyası başlatan Mezitli Belediyesi, daha önce Çevlik İlkokulu'nda kıyafet yardımında bulunmuştu. Dağıttığı atkı, bere ve eldiven sayesinde birçok öğrencilerin yüzünü güldüren Mezitli Belediyesi, bu kez de Mezitli'ye bağlı Sarılar Mahallesi'nde bulunan Sarılar İlkokulu'na yardım elini uzattı. Okul yetkililerinin talebi üzerine ulaştırılan yardım paketlerini gören minikler heyecanını gizleyemedi. Bölgeden zor şartlar altında okuyan minik öğrenciler, belediye ekipleri tarafından hediye edilen paketleri sabırsızlıkla açtılar. Paketlerin içerisinden çıkan giyecekler karşında şaşkınlarını gizleyemeyen minikler, keyifli bir şekilde hediye edilen ayakkabı ve montları üzerlerinde denediler. Yardımların sevinciyle sınıfta keyifli bir ortam yaşanırken, öğrencilerin mutlulukları gözlerden kaçmadı.
Sarılar İlkokulu öğrencileri, yardımlardan dolayı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkürlerini ilettiler. Tüm arkadaşları adına 'Başkanımıza teşekkür ederiz' yazılı bir resim çizen 4. Sınıf öğrencisi Nur Sena Çoşal, Başkan Tarhan'a olan güvenini ve sevgisini ifade etti.
Mutluluğu ve sevgiyi simgeleyen resmin eline geçmesiyle birlikte oldukça duygulanan Başkan Tarhan, "Onlar için ne yapsak azdır. Çocukların mutluluğunu görmek bizleri oldukça duygulandırıyor. Belediye olarak çocukların her zaman destekçisi olacağız. Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Belediyemizin çocuklara olan desteği sonsuzdur. Asıl olan hedefimiz, ilçemizde yaşayan duyarlı vatandaşlarla birlikte öğrencilerimize destek olmaktır. Onların tüm isteklerini yerine getirmektir. Bunu da belediyemiz bünyesinde başlatılan kampanyalar sayesinde yapabiliriz. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız için Mezitli'de tek yumruk olup, bir aile gibi hareket etmeliyiz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş