Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adana'da Nişanlısını Döven Genci Kaçırıp Dövdüler

Adana'da nişanlısını başka bir erkekle konuştuğu için darp eden şahsı kaçırıp öldüresiye döven..

Adana'da Nişanlısını Döven Genci Kaçırıp Dövdüler

Adana   A+a-

Adana'da nişanlısını başka bir erkekle konuştuğu için darp eden şahsı kaçırıp öldüresiye döven genç kızın kardeşiyle birlikte 4 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesinde meydana gelen olayda, bir süre önce Recai K. (23) Perihan E. ile nişanlandı. Recai K. nişanlısı ile konuşmaya geldiği sırada bir erkekle konuştuğunu gördü. Recai K. bunun üzerine kıskandığı nişanlısını darp etti.
Perihan E. ise bu durumu ağabeyi Ziya E.'ye (19) anlattı. Ziya E. de arkadaşları Latif D. (21), Osman D. (25) ve Ahmet B.'yi (19) yanına alarak kız kardeşinin nişanlısını otomobil ile kaçırıp portakal bahçesine getirdi.
Ziya E. ile birlikte 4 kişi Recai K.'yi portakal bahçesinde öldüresiye dövüp bir de telefonunu ve 70 lira parasını gasp etti. Recai K. darp edildikten sonra polis merkezine gidip şahıslardan şikayetçi oldu.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili olarak zanlılar Ziya E., Latif D., Osman D. ve Ahmet B.'yi gözaltına aldı.
Zanlıların kadına şiddete karşı oldukları için Recai K.'yi darp ettiklerini söylediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar