Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletini seven, milleti bağrına basar

ADANA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MEHMET AYCI, 'MİLLETİNİ SEVEN MİLLETİ BAĞRINA BASAR' DEDİ.

Milletini seven, milleti bağrına basar

Adana   A+a-

AK Parti'den Adana Milletvekili Aday Adayı Mehmet Aycı, "Milletini seven, milleti bağrına basar" dedi.
Bölgesinde seçim çalışmalarına devam eden Aycı, "Sadece teşkilatlarımızı değil, sahayı da karış karış dolaşıyoruz. İnsanımız kendisine bir adım gelene on adım geliyor, kucak açıyor. Samimiyet, ahde vefa bu milletin değişmez hasleti. Millet kendisini seveni ölesiye seviyor. 'Erdoğan sevgisi'ni iyi anlamak lazım. Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki teveccühü nasıl genel seçimlerde de yakalarız, bunun kaygısını çekiyoruz. Milletimizin şaşmaz bir feraseti var. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bu ferasetin, bu enginliğin kodlarını en iyi bilenlerden? İnşallah önümüzdeki 7 Haziran hem demokrasi tarihimiz için, hem de 3 Kasım 2002'den bu yana devam eden ırmağın doğal yatağına akma süreci için yeni bir milat olacak" dedi.
Kendisinin de paralel yapının hedefindeki bürokratlardan biri olduğunu ve telefonunun terör faaliyeti bahanesiyle iki yıl usulsüz dinlendiğini ve sesi depolanan 101 kişi arasında yer aldığını kaydeden Aycı, vatandaşlara seçim sürecine yönelik de uyarılarda bulunarak şunları söyledi:
"Türk devleti binlerce yıllık kökleri olan bir devlet. Cumhurbaşkanlığı forsunu iyi okumak lazım. Bırakın Türkiye gibi köklü bir devleti, kabile devletleri bile böyle bir yapılanmaya müsaade etmez. 17 Aralık'ta Türkiye uçurumun kenarından döndü. Örgütün hiçbir değerinin hiçbir kutsalının olmadığını bütün toplum gördü. Sayın Cumhurbaşkanımız dik durmasaydı bugün hangi bayrağa selam verdiği, hangi kıbleye döndüğü belli olmayan omurgasız bir yapı devleti ele geçirmiş olacaktı. Yeni siyasi figürleri, yeni toplumsal dinamikleri tasfiye edeceklerdi. Fırsat bulsalardı, Mesiyanik bir vesayet sistemi kuracaklardı. Bu süreçte, Recep Tayyip Erdoğan dik dururken, işbirlikçilerin, bekle gör politikası izleyenlerin, sessiz kalarak Türkiye'ye, milletimize değil örgüte hizmet ettiklerini gördük. 7 Haziran bu bağlamda da bir ayıklanma olacak. İnsanımız kendi değerlerini, devletini milletini göz bebeğinden aziz bilir. Yeni Türkiye'de devletin ekseni de milletimizin gözbebeğidir."
"ADANA HIZLI TRENDE ÖNEMLİ MERKEZLERDEN BİRİ OLUYOR"
Sahada vatandaşların talepleriyle de ilgilenen Aycı, "Ceyhan'da gündüz çalışan bir yolcu treni talebi vardı. Bakanlığımızla paylaştık. Yeni setlerle öğle saatinde bir tren karşılıklı olarak Adana-Ceyhan arasında seferine başlıyor. Ayrıca, garın yanındaki tarihi hangar binasını restore ederek yolcu salonuna dönüştürüyoruz. Burada bir VIP salonu da olacak. Adana-Ceyhan-Osmaniye hızlı tren hattına bu yıl başlıyoruz. Adana-Mersin arasını 4 hatta çıkarıyoruz. Gerek Ankara tarafında gerek Osmaniye-Antep tarafında hızlı tren çalışması devam ediyor. Adana'da hızlı tren çalışması iki taraftan yürüyor. 2019'un, 2023'ün Adana'sı çok farklı olacak. Adana ulaşımda Avrupa başkentleriyle yarışan bir noktaya geliyor" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar