Skip Navigation Links

Emek en yüce değerdir

CHP Genel merkezinin merkez yoklama ile adaylarını belirleme kararından sonra, çalışmalarına daha da hız veren

Emek en yüce değerdir

Politika   A+a-

Ali Mutlu hem genel merkez kararını hem de bundan sonraki çalışma stratejisini değerlendirdi.

         Yayladağı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ali Mutlu, “Genel merkezin aldığı bu karara saygı duymamız gerekiyor. Ülkenin geldiği duruma bakarsa artık kimin aday olup olmadığı değil, CHP’nin nasıl iktidar olacağıdır. Bizler aday adayı olarak elimizden gelen gayreti gösterip halkımıza CHP’nin bu ülkeye gerekli olduğunu anlatacağız. Genel merkez gerekli araştırmalarından sonra bir liste belirler. Listeye girmeyen ben dahil tüm arkadaşlarımız inanıyorum ki CHP’nin iktidar olması için sanki listede yer almışçasına çalışacaktır” dedi.

         Çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini de ifade eden Ali Mutlu, “Genel merkeze başvurumuzu yaptık ve orada genel başkan yardımcılarıyla görüşme fırsatı buldum. Görüştüğümüz partinin üst düzey yöneticileri tüm aday adaylarına samimi ve sıcak davrandılar. CHP’nin iktidar olacağına inanmış partililer genel merkezde toplanmış gibiydik. Ülkenin bir çok yerinden gelen aday adayları da bizler gibi CHP’nin iktidar olması için mücadele hazır birer nefer gibiler. Şu dakikadan sonra artık kimin aday olduğu kimin olmadığı önemli değil. Partimizi iktidar yapabilmek için ne kadar mücadele ettiğimiz önemlidir.” Dedi.

         Genel merkezin listeyi belirlerken “emek en yüce değerdir” sloganına uygun olarak partiye emeği olan, geçmişten bugüne partide mücadele vermiş insanlar olması kriterine dikkat edeceğine inandığını da sözlerine ekleyen Ali Mutlu, “ Genel başkan dahil tüm Genel başkan yardımcıları ve MYK üyeleri biliyorlar ki bu seçim ülkenin geleceği için çok önemli. Bu yüzden milletvekili aday listelerinin ne kadar önemli olduğunun farkındalar. Partide mücadele etmiş, yıllarca emek vermiş kadroların listelerde yer alarak CHP iktidarında olacacağına inanıyorum. Bize düşen sanki 1. Sıra adayı gibi çalışmalarımızı sürdürmek ve partiyi iktidara götürecek bu yolda mücadele etmektir” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet