Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Hakettiği Yerde Değil!!!

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Boşça Payas Ülkü Ocakları Başkanı Önder Önerden ve MHP Payas İlçe Başkanı Ali Eğribacak’ı ziyaret etti.

Payas Hakettiği Yerde Değil!!!Web
TV

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça, yoğun seçim çalışmaları kapsamında teşkilat, kurum ve kuruluşlara düzenlediği ziyaretlerini sürdürüyor.

Hatay’ın dört bir yanına ulaşmak, halkın sorun, dilek ve temennilerini dinlemek için yoğun programını sürdüren Avukat İlhami Boşça, Milliyetçi Hareket Partisi Payas İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

Soğuk, fırtınalı ve elektrik kesintisi nedeniyle karanlık bir Payas akşamında ilk ziyaretini Payas Ülkü Ocaklarına yaparak gençlerle dışarıdaki soğuk havanın aksine sıcak sohbetler yapan Avukat İlhami Boşça, gençlerden sorunları dinledi ve önerileri not aldı.

Payas Ülkü Ocakları Başkanı Önder Önerden ve gençlerin sıcak karşılamasından bihayli memnun olduğu gözlenen Avukat İlhami Boşça, genç bir siyasetçi olarak yine gençlerin sorun ve duygularına vakıf olduğunu söyledi ve Önümüzdeki genel seçim diğer seçimlerden daha farklı olacak. Artık kamuoyu bu zorluğu hissetmeye başladı.” Diyerek de 7 Haziran seçiminin önemine dikkat çekti.

Payas Ülkü Ocakları Başkanı Önder Önerden de yaptığı konuşmada, MHP’nin Hatay’da büyük bir zafer kazanacağına olan inancını dile getirerek, rekor sayıda milletvekili çıkarmak kararlılıklarına dikkat çekti.

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça da yaptığı konuşmada, inançlı ve kararlı gençlerin MHP’yi zafere taşıyacağından kuşkusunun olmadığına vurgu yaptı ve şöyle konuştu: Önümüzdeki genel seçim diğer seçimlerden daha farklı olacak. Artık kamuoyu bu zorluğu hissetmeye başladı. Ülkemiz zor ve sıkıntılı günler geçiriyor, ülkede huzur kalmadı. Yaklaşık bir kaç gün önce Ege Üniversitesinde geliyorum diye bağıran bir olay, bütün üniversite kampusu, bütün şehir bunun sinyallerini aldı. Gerekli güvenlik tedbirleri alınamamasının neticesinde bir değerli dostumuzu değerli arkadaşımızı şehit verdik. Biz bunun son olmasını diliyoruz, buradan çıkartılan sonucun idarenin bu konuda yetersiz kaldığını, umursamadığını maalesef gördük. Bunun sıkıntısını tabi ki bizler daha derinden yaşıyoruz. Bunlar önemli şeyler bunlar siyaset kurumunun çözmesi gereken şeyler. Siyaset tabi ki sadece mecliste yapılan yasa çıkarmak, yönerge çıkartmak bunları yürürlüğe koymaktan ibaret değil, siyasetin sokak olaylarına da toplumsal olaylara da duyarlı olması ve bunlara çözüm getirmesi kaçınılmazdır ve siyaset insan için yapılan bir harekettir” dedi.

 

Sıcak ve coşkulu geçen Payas Ülkü Ocakları ziyaretinin ardından MHP Payas İlçe Teşkilatı’na geçen Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça, İlçe Başkanı Ali Eğribacak, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından aynı sıcaklıkta karşılandı.

MHP Payas İlçe Başkanı Ali Eğribacak, elektrik kesintisi nedeniyle mum ışığında gerçekleşen ziyarette, Avukat İlhami Boşça’dan övgüyle söz etti ve bugüne kadar teşkilatlarda ve tabanda emeği olan bir kişi olarak aday adaylığı nedeniyle tebrik etti.

 

 

Payas Hakettiği Yerde Değil!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş