Skip Navigation Links

AK Parti Teşkilatlarına Çalışkan'dan Övgüler

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan, Birlik Vakfı Başkanı ve Akademisyen Mustafa Çalışkan.

AK Parti Teşkilatlarına Çalışkan'dan Övgüler

Adana   A+a-

AK Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan, Birlik Vakfı Başkanı ve Akademisyen Mustafa Çalışkan, teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.
Teşkilat ziyaretlerinde bir konuşma yapan Mustafa Çalışkan, "Genel Merkezimiz teşkilatların kanaatine çok önem veriyor. Yakında teşkilatlarımız milletvekili adaylarımız için temayül oylamasına katılacaklar. Ben teşkilatımızın içinden geliyorum. Teşkilatlarımız da beni yakından tanıyorlar. Milletvekilliği müracaatında bulundum. Teşkilatlarımızı ziyaret ederek, rızalarını almak istiyorum" dedi.
AK Parti'de teşkilatların sürekli çalıştığını belirten Çalışkan, "AK Parti'de teşkilatlar sürekli seçim varmış gibi çalışıyorlar. AK Parti'de teşkilatçılık evrak üzerinde değil sokakta halkla iç içe yapılıyor. Bu zor görevi büyük fedakarlıklarla yapan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Onlar gece gündüz demeden kendi imkanları ile AK Parti ile halkımız arasındaki aidiyet bağını kuruyorlar" diye konuştu.
AK Parti'de bir seçim biter bitmez, sonraki seçimin çalışmalarının başladığını ifade eden Çalışkan, "Bu kadar yoğun tempo ile çalışmayı herkes başaramaz. AK Parti teşkilatlarını diğer partilerden ayıran en önemli özellik de budur. Sürekli seçim varmış gibi çalışan teşkilatlarımız parti emektarlarımızdır. İltifatı fazlası ile hak ediyorlar. Bu çalışmaları yakinen müşahede etmiş birisi olarak tüm teşkilat mensuplarına tekrar teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet