Skip Navigation Links

Adana'da Minibüste Genç Kız Çığlık Atarak Ağladı

Ücretsiz biniş kartıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan midibüse binen yolu ile sürücü tartıştı.

Adana'da Minibüste Genç Kız Çığlık Atarak AğladıWeb
TV
Foto
Galeri

Adana   A+a-

Adana'da ücretsiz biniş kartıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan midibüse binen bir yolcu ile araç sürücüsü arasındaki tartışma kadın yolcular arasında paniğe neden oldu. Tartışmadan etkilenen bir genç kız, hıçkırıklara boğularak ağladı.
Edinilen bilgiye göre, kent merkezi ile bir alışveriş merkezi arasında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 01 J 0030 plakalı midibüs sürücüsü Ali Tosun, durakta binen yaklaşık 60 yaşlarındaki vatandaşın ücretsiz biniş kartını cihaza okuttuktan sonra elinden alarak kontrol etti.
Aracın güvenlik kamerasına yansıyan olaya göre, engelli kartının elinden alınarak kontrol edilmesine sinirlenen yolcu ile sürücü arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine sürücü ile yolcu birbirlerinin yakasına yapışınca aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu yolcular paniğe kapılıp çığlık atmaya başladı. Bu sırada genç bir kız da hıçkırıkları boğularak gözyaşı döktü.
Bir kadın yolcu da, "Kavga ederek hepimizi tehlikeye sokuyorsunuz. Huzursuzluk çıkartmayın, bizi korkutuyorsunuz" diye tepki gösterdi.
Bazı yolcuların araya girmesiyle birbirlerini tehdit eden sürücü ile yolcu güçlükle yatıştırıldı. Bazı yolcular araçtan indi.

Adana'da Minibüste Genç Kız Çığlık Atarak Ağladı foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adana'da Minibüste Genç Kız Çığlık Atarak Ağladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet