Skip Navigation Links

Suriyeli Keskin Nişancının Katil Zanlıları Yakalandı

Esed Muhalifi keskin nişancı Muhammed Salih'in cesedi, 8 Ocak tarihinde bir portakal bahçesinde bulunmuştu.

Suriyeli Keskin Nişancının Katil Zanlıları YakalandıFoto
Galeri

Adana   A+a-

Mersin'de portakal bahçesi içerisinde boğazı kesilerek öldürüldükten sonra yüz derisi soyulmuş olarak bulunan Esad muhalifi keskin nişancının katil zanlıları yakalandı. Zanlıların, cinayeti para için işledikleri ileri sürüldü.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, 8 Ocak tarihinde merkez Toroslar ilçesi Üseli Mahallesi Karaisalı Caddesi'ndeki portakal bahçesinde, boğazı kesildikten sonra yüz derisi soyulmuş halde bulunan Suriye uyruklu Muhammed Salih'in (30) öldürülmesiyle ilgili soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden birinin Gaziantep'de olduğunu belirledi. Suriye uyruklu cinayet şüphelisi Abdulrazak Dakka'yı (27) teknik takibe alan polis, zanlıyı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde Suriye plakalı bir araçta yakalayarak gözaltına aldı. Mersin'e getirilen zanlıyla birlikte olayda kullanılan 1 adet de bıçak ele geçirildi. Şüphelinin verdiği ifade doğrultusunda cinayete karıştığı belirlenen yine Suriye uyruklu İbrahim Hallak (33) Mersin'de, Anwar Hallak (66) ile eşi Fadia Rawas (62) ise Uşak'ta yakalanarak Mersin'e getirildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerin ifadesine göre, cinayetin, para yüzünden işlendiği ileri sürüldü. Zanlıların ifadesine göre, öldürülen Muhammed Salih, kendisini Almanya'ya götürmesi için Abdulrazak Dakka ile irtibata geçerek 5 bin 500 dolar para ödedi. Ancak bir sonra Almanya'ya gitmekten vazgeçerek parayı geri aldı. Bunun üzerine Abdulrazak Dakka, yanına arkadaşı İbrahim Hallak'ı da alarak Muhammed Salih ile yeniden buluştu. Salih'i araca alan 2 zanlı, Üseli Mahallesi'ne geldikleri sırada otomobilin içerisinde bıçaklayarak öldürdü. Zanlılar, Salih'in cebinden çıkan 500 dolar ile cep telefonunu alarak kaçtılar.
Şüpheliler, öldürdükleri şahsın yüz derisini yüzdükleri iddiasını ise reddederek böyle bir şey yapmadıklarını söylediler.
Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan Suriye uyruklu 4 cinayet zanlısı, adliyeye sevk edildi.
ÖLDÜRÜLEN SURİYELİ'NİN, SURİYE DEVRİMCİ CEPHESİ'NİN KESKİN NİŞANCISI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
8 Ocak tarihinde meydana gelen olayda, yüz derisi soyulmuş halde bulunan Muhammed Salih'in, Suriye Devrimci Cephesi'ne bağlı Liva Sivar'ın 'ahraz' lakaplı keskin nişancısı olduğu ortaya çıktı. Salih'in, 2014 yılı Kasım ayında Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptığı öğrenildi. Öldürülen keskin nişancının soyulan yüzü ise bulunamadı.

 

 

Suriyeli Keskin Nişancının Katil Zanlıları Yakalandı foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet