Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Kent Konseyi çalışıyor

Arsuz Kent Konseyi Yönetim Kurulu, çalışma meclislerinde görev alacak olan gönüllüler kadrosunu belirlemek ve yönergeyi görüşmek amacıyla toplandı.

Arsuz Kent Konseyi çalışıyor

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi Toplantı Salonu’nda, Kent Konseyi Başkanı İskender Sayek başkanlığında gerçekleşen toplantıda, daha önce belirlenen 14 çalışma grubuna meslek alanlarına göre bir yönetim kurulu üyesinin koordinatör olarak eklenmesi ve danışma kurulu oluşturulması kararlaştırıldı.

Gruplara katılacak olan kişilerin toplantıları ve çalışmaları aksatmayacak gönüllülerden olmasına özen gösterdiklerini ifade eden Arsuz Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İskender Sayek, “Çalışma grupları, katılımcılık, sürdürülebilirlik, yaşanabilirlik, kentsel hakların geliştirilmesi ışığında, belirli bir konu, alan ya da sorunda derinlemesine ve kapsamlı çalışma yapan ekiplerdir. Bu nedenle çalışma gruplarını çok önemsiyoruz ve Arsuz için hep birlikte projeler üretebilecek gönüllülerle yola çıkmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan genel kurula kadar çalışma gruplarını netleştirip, listeyi kurulun onayına sunmak istiyoruz. Çalışma meclislerimizle de Nisan ayında toplanıp Arsuz için önemli projeler üretmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş