Skip Navigation Links

Mersin'de Uyuşturucu Operasyonunda Büyük Darbe

Mersin'de 20 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Mersin'de Uyuşturucu Operasyonunda Büyük Darbe

Mersin   A+a-

Mersin'de Narkotim ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri 3 ayrı operasyonda, 20 bin 700 adet uyuşturucu nitelikli ecstasy hap ile 3 kilo 300 gram esrar ele geçirildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında sürdürdüğü çalışmalarda, sokak satıcılarına yönelik 3 ayrı operasyon düzenlendi. Elde edilen istihbari bilgiler ışığında, tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen Narkotim ekipleri, bir şahsın ikametinde ve aracında yaptığı aramada 14 bin 610 adet ecstasy hap ele geçirirken, yine bir şahsın kaldığı otel odasında yapılan aramada ise 6 bin 90 adet ecstasy hap bulundu. Her iki olayla ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı.
Narkotim ekiplerinin yaptığı bir başka operasyonda ise, İstanbul'a gönderilmek üzere hazırlanmış 3 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak da 6 kişi gözaltına alındı.
Üç operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 8'i tutuklanırken, 4'ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet