Skip Navigation Links

Prime Mall'da Körfez Rüzgârı Esti

Prime Mall Alışveriş Merkezi, bu kez de Körfez Rüzgarı Halk Dansları Topluluğu'nun esfes gösterisine sahne oldu. 6 Mart Pazar günü Prime Mall orta ala

Gündem   A+a-

Prime Mall’da Körfez Rüzgârı Esti
Prime Mall Alışveriş Merkezi, bu kez de Körfez Rüzgarı Halk Dansları Topluluğu’nun esfes gösterisine sahne oldu. 6 Mart Pazar günü Prime Mall orta alanında sergilenen gösteriyi müşteriler alkışlarıyla tempo tutarak coşkuyla izledi.
Her hafta sonu farklı bir etkinlik, farklı bir eğlence ile ziyaretçilerini karşılayan, Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, bu kez de 6 Mart Pazar günü, İskenderun’lu yetenekli gençlerin oluşturduğu Körfez Rüzgarı Halk Dansları Topluluğu’na ev sahipliği yaptı. Anadolu’nun çeşitli yörelerinden halk dansları örnekleri sunan grup, danslarındaki uyum ve estetiğin yanı sıra, kostümleri ile de izleyenlere tam bir görsel şölen yaşattı. Pazar gününü alışveriş ve eğlence ile değerlendirmek üzere Prime Mall’u dolduran binlerce müşteri, davulun neşeli ritmi ile tempo tutup, alkışlarıyla alışveriş merkezini inlettiler. Gösterilerinin finalini Kafkas yöresi oyunları ile yapan genç dansçılar, müşteriler tarafından dakikalarca ve coşkuyla alkışlandılar.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet