Skip Navigation Links

Bu Buluşma Güven Verdi..

Hatay ve çevre illerde ikamet eden akraba topluluklarını çatıları altında barındıran Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER),

Bu Buluşma Güven Verdi.. Web
TV

Politika   A+a-

İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER) ve Dulkadiroğulları Dernekleri’nin başkan ve yöneticileri MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça’nın ziyaretinde bir araya geldi. Akraba topluluğu derneklerinin başkan ve yöneticilerinin buluşması ise seçim öncesi önemli bir zirve şeklinde yorumlandı.  Aynı zamanda bölgenin en büyük akraba topluluğu derneği ABADER’in de başkanı olan MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça:
Akrabalık Bağımız Gücümüze Güç Katıyor..
Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER) Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça, yine ABADER gibi Hatay ve çevre illerin akraba topluluklarını çatısı altında toplayan İs-der ve Dulkadiroğulları Dernekleri Başkanı Mustafa Deliveli ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Yoğun seçim kampanyasına ara vermeden devam eden MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Avukat İlhami Boşça, İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER) ve Dulkadiroğulları Derneklerini ziyaretinde, bölge ekonomisi, sosyal ve kültürel değerlerine sunacağı katkıya dikkat çekti ve birbiriyle akraba olan binlerce aileye birlikte yaşarken paylaşmayı ve dayanışma içinde olmaları konusunda çalışma yürüttüklerini söyledi.
Hatay’ın en köklü akraba topluluklarının başkan ve yönetici olarak bölgenin sorunlarına ve bu sorunların çözümü için siyaset kurumunun aktif bir şekilde kullanılması gerektiğine vurgu yapan Avukat İlhami Boşça, “Siyaset bizim için her zaman araç olmuştur, amaç değil. Kazandığını bölge insanıyla çevresiyle paylaşmayı seven bir yapıya sahibim. Bölge insanlarının sorunlarının çözümüne de talibiz” dedi.
İS-Der ve Dulkadiroğulları Dernekleri Başkanı Mustafa Deliveli, siyaset kurumnda adaylıkların parti liderlerinin insiyatifinde olduğunu hatırlatarak, ABADER, İSDER ve Dulkadiroğulları Dernekleri’nin akraba topluluğu dernekleri olarak siyasi partilerin lider ve yöneticilerine tanıtılması gerektiğini söyledi.
İskenderun Belediyesi’nin AK Parti tarafından kazanılması sürecinde de, AK Parti’nin oylarının değil Seyfi Dingil’in akraba bağlarının etkili olduğunu belirten Mustafa Deliveli, akraba topluluğu derneklerinin bu konudaki rolünün de önemli olduğuna dikkat çekti.

Bu Buluşma Güven Verdi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet