Skip Navigation Links

CHP’ye Hayırlı Uğur'lu Olsun..

Sarıseki’nin hayata direnen ve kazanan çocuğu Uğur Ağca, hiç aklında yokken çevresi ve dostlarının yoğun baskısı nedeniyle CHP’den Hatay Milletvekilli

CHP’ye Hayırlı Uğur'lu Olsun.. Web
TV

Politika   A+a-

CHP’yi bölgede ve Türkiye’de bir adım daha ileri taşımak için aday adayı olduğunu belirten Uğur Ağca, bölgedeki sağ oyları CHP’ye kazandıracağına olan inancını ifade etti.

"Kum satarak başlayan bir serüvenin kahramanıdır kendisi. Yeri gelmiş elleriyle yüklediği kumla kazanmıştır ekmeğini.
Bu günlere gelmesinin en büyük sebebidir zorluklarla kazanıp yediği ekmeği. Çalışma azmi, disiplini, zekası ve sevecenliğiyle gönüllerde taht kurmuştur kendisi. Bir ekmekle başlayan serüveni bugün 300 ün üzerinde aileye istihdam getirdi.’’
Siyasete girmesinin tek nedeni olarak, yoksulların elinden tutup yardımcı olmak olduğunu belirten  CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İşadamı Uğur Ağca, yoksulluğun temelinden gelmiş, yokluğu ve varlığı en üst sınırına kadar yaşamış birisi olarak, alın terinin hakkıyla geldiği noktada insanlara yardım etmeyi ve paylaşmayı sevdiğine dikkat çekiyor.
CHP’nin daha zayıf  olduğu bir bölgenin çocuğu olarak partinin oylarını bir adım daha ileri taşımak amacında olduğunu belirten Uğur Ağca, çevresinin ve dostlarının baskısı sonucu siyasete girmek kararı aldığını söyledi.
Türkiye’nin  7 limanında iş yaptığını belirten Ağca, İskenderun Körfezi’ndeki ilçelerde fazlasıyla güçlü olduğunu ve sağ partilerin oylarını toplayacağına olan inancının tam olduğunu belirterek, 300’ün üzerinde çalışanı ve aileleriyle birlikte sahip olduğu güce dikkat çekti.



28 Şubat Cumartesi Günü Büyük Gün…
28 Şubat Cumartesi günü saat:14.00′de Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Binasında kendisini destekleyen sevenleri, partilileri ile buluşma töreni düzenleyecek olan Uğur Ağca’yı kısaca tanımak istersek; Bir başkadır O’nun hikâyesi. Kum satarak başlayan bir serüvenin kahramanıdır kendisi. Yeri gelmiş elleriyle yüklediği kumla kazanmıştır ekmeğini… Bugünlere gelmesinin en büyük sebebidir zorluklarla kazanıp yediği ekmeği…  Çalışma azmi, disiplini, zekâsı ve sevecenliğiyle gönüllerde taht kurmuştur.
Bir ekmekle başlayan serüveni bugün 300 ün üzerinde insana istihdam yaratması ile devam ediyor.


Uğur Ağca Kimdir?
1972 yılında İskenderun'da orta halli 9 çocuklu bir ailenin 7 çocuğu olarak doğdum. İlk ve orta öğrenimimi İskenderun'da bitirdikten sonra ailemin maddi sıkıntıları nedeniyle okul hayatıma son vermek zorunda kaldım ve aktif çalışma hayatına atıldım. Askerlik görevimi tamamladıktan sonra kendi işimi kurmaya karar verdim. Çok sevdiğim işi yapmak için NİFA İNŞAAT şirketini kurdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. İstekli, arzulu ve disiplinli çalışmanın verdiği başarı ile şirketimi basamak basamak büyüterek kurumsal bir firma haline getirdim. Daima doğruluk ve iyilikten yana olduğum için çevrem tarafından sevilen bir iş adamıyım.
Aktif ticari hayatımda şahsımın da bizzat karşılaştığı ve Hatay’lıların asıl ekonomik çıkmazları olan sorunları ve çözümleri çok iyi biliyor, atılması gereken adımlar için CHP iktidarında yer almak ve siz değerli hemşerilerimle birlikte bu yolda yürümek istiyorum.
Şimdiden vereceğiniz destek için saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

CHP’ye Hayırlı Uğur'lu Olsun..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet