Skip Navigation Links

HBB filede Çankırı'yı ezip geçti

Türkiye Erkekler Voleybol İkinci Ligi B Grubu’nda mücadele eden HBB konuk ettiği Çankırı Belediye Gençlikspor'u 3-0 mağlup etti.

HBB filede Çankırı'yı ezip geçti

Spor   A+a-

Antakya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk setinde teknik molalara 8-3 ve 16-9 önde geçen HBB ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette oyundaki ağırlığını arttıran HBB  ilk teknik molayı 8-4 önde kapattı. Teknik molanın ardından oyundaki dengeyi ve skor üstünlüğünü kaybeden ev sahibi ekip 2. teknik molaya 16-13 geride girdi. Rakip takımın yaptığı basit hataları affetmeyip sayıya çeviren HBB ikinci seti 25-21 kazandı. Rakibi karşısında 2-0 geçen HBB, teknik molalarına 8-6 ve 16-15 önde geçtiği son seti de 25-22 tamamlayıp maçı 3-0 kazandı.

 

Ligin ilk maçında rakibini 3-2 yenen ve bir maç eksiği bulunan HBB, Ligde aldığı 11 galibiyet, 6 mağlubiyet ve topladığı 30 puanla 6. sırada yer alıyor. Ligde 15. mağlubiyetini alan konuk takım ise 10. sırada yer alıyor.

 

Özgecan Aslan'ı Andılar

 

HBB takımı voleybolcuları karşılaşma öncesinde "Kadına Şiddete Hayır" ve "Özgecan'ımız" yazılı t-shirtler giyerek  Mersin'de bir otobüs şoförü tarafından vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ı anarak kadına şiddeti protesto ettiler.

hbb cankırı.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet