Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'daki Yürüyüşe Özgecan'ın Kuzenlerinden Destek

İskenderun'da Kardeşlik Platformu tarafından düzenlenen yürüyüşe Özgecan ASLAN'ın kuzenleri de katılarak destek verdi.

İskenderun'daki  Yürüyüşe Özgecan'ın Kuzenlerinden DestekFoto
Galeri

İskenderun   A+a-

Mersin'de katledilen Özgecan Aslan'ın Hatay'da ikamet eden yakınları, İskenderun ilçesinde Kardeşlik Platformu tarafından düzenlenen 'kadına şiddete hayır' yürüyüşüne katıldılar.
İskenderun Kardeşlik Platformu tarafından Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili 'kadına şiddete hayır' yürüyüşü düzenlendi. Belediye Sosyal Tesisleri önünde toplanan kalabalığa, Mersin'de hunharca katledilen Özgecan'ın kuzenleri oldukları öğrenilen Fevzi ve Seher Erdoğan çifti de katıldı.


Özgecan'ın vahşice öldürülmesinin ardından kadın şiddetine yönelik isyanın çığlığa dönüştüğünü kaydeden Seher Erdoğan, "Türk kadını yiğittir, Türk kadını yüreklidir. Türk kadını namusunu korumasını bilir. Kanunlar ve yaptırımlar bir yere kadar kadını korur. Asıl önemli olan erkeklerin zihniyetindeki kadın anlayışının değişmesidir" açıklamasında bulundu. Kardeşlik Platformu adına konuşan Şerefnur İkizoğlu ise, Özgecan'ın anısını her zaman yaşayacaklarını söyledi.
Açıklamanın ardından bir süre slogan atan grup, Atatürk Anıt Alanı'na yürüyerek Özgecan Aslan için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

İskenderun'daki  Yürüyüşe Özgecan'ın Kuzenlerinden Destek foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş