Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gaziantep'te Buzlanma Felakete Yol Açtı !

Buzlanma meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi Yaralandı.

Gaziantep'te Buzlanma Felakete Yol Açtı  !

Gaziantep   A+a-

Gaziantep'te, buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazası faciaya dönüştü. Kazada, otomobil sürücüsü anne ve iki çocuğu hayatını kaybederken aralarında 8 aylık bir bebeğin de bulunduğu 5 kişi yaralandı.
Kaza, gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Üniversite Bulvarı istikametinden şehir merkezine giden bayan sürücünün kullandığı 06 BD 3777 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı şeride uçtu. Karşı yönden gelen Muhammed Şakir D. yönetimindeki 27 J 3742 plakalı otomobille çarpıştıktan sonra resmi bir kurumun demir kapısını deviren otomobil hurdaya dönerken, iki çocuk çarpmanın etkisiyle araçtan fırladı. Biri kaldırıma diğeri resmi bir kurumun bahçesine fırlayan iki çocuk hayatını kaybetti. Kazada, yaralanan anne ile 8 aylık bebeği ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede anne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, 8 aylık bebeğinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Cenazeler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Diğer otomobilde bulunan Mustafa Ö. (20), Selçuk Ö. (22) ve Mustafa Y. de 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan sürücü Muhammed Şakir D. ise itfaiye tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açılırken belediye ekipleri buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda tuzlama çalışması yaptı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş