Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Suriyeli Latife'yi Bit İlacı Öldürdü İddiası !

Bit ilacıyla başını yıkadıktan kısa bir süre sonra fenalaşarak bayıldı ve orada hayatını kaybetti.

Suriyeli Latife'yi Bit İlacı Öldürdü İddiası !

Gündem   A+a-

Adana'da kullandığı bit ilacı yüzünden öldüğü iddia edilen 15 yaşındaki Latife Hocasım'ın annesi, kızının cenazesini almak için geldiği morgda sinir krizi geçirdi.
Suriye'deki iç savaştan kaçıp 2 yıl önce Adana'ya yerleşen 5 çocuk sahibi Şehem Ahmed ve Mudi Hocasım çifti, tarım işçiliği yaparak geçimini sağlamaya başladı. Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde kiraladıkları bir evde sefalet içerisinde yaşayan ailenin 2 kızından biri olan Latife Hocasım, geçtiğimiz günlerde bitlendi. Hocasım'ın ailesinin iddiasına göre, bit ilacıyla başını yıkadıktan kısa bir süre sonra fenalaşarak bayıldı ve orada hayatını kaybetti.
Latife Hocasım'ın kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirildi. Otopsi yapıldığı sırada morg önünde bekleyen Şehem Ahmed, gözyaşları içerisinde sinir krizi geçirdi. Şehem Ahmed'in yakınları onu otomobille morgdan uzaklaştırmak istedi ancak Ahmed, Arapça ağıtlar yakarak morga girip çocuğunu görmek istedi. Daha sonra otomobile binen Şehem Ahmed, otomobil seyir halindeyken kapıyı açıp atlamak istedi. Ani bir hareketle otomobili durduran bir akraba, olası bir kazayı önledi. Otomobilden inen anne Şehem Ahmed sinir krizi geçirip fenalaştı. Duvarın dibinde ağlayan acılı anneye çevredeki yakınları ikna ederek otomobile bindirip morgdan uzaklaştırdı.
Latife Hocasım'ın cenazesi, otopsinin ardından Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş