Skip Navigation Links

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Başkan Can'a Ziyaret

Dr. Ganire Paşayeva ve Türk Dünyası Birlik Platformu üyeleri...

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Başkan Can'a Ziyaret

Dünya   A+a-

Azerbaycan Tovuz Milletvekili Dr. Ganire Paşayeva ve Türk Dünyası Birlik Platformu üyeleri, Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret etti.
Tarsus'u çok sevdiklerini dile getiren Azerbaycan Milletvekili Dr. Ganire Paşayeva, "İnşallah Tarsus gibi kardeş şehirlerimizin sayıları artar. Bölgeler arası belediyeler arası gidiş gelişler ve ziyaretler çok önemlidir. Kardeşliklerin kurulması, işbirliğinin arttırılması, ortak bir kültürel toplantı ve karşılıklı bilgi alışverişini çok önemsiyoruz. Çok kısa bir sürede olsa Tarsus'u gezme şansımız oldu. Tarsus ve insanlarını çok sevdik. Bizi misafir ettiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Azerbaycan ile kardeş olduklarını söyledi. Can, "Biz zaten kardeşiz ve biz size kardeş gözüyle bakıyoruz. Benim üniversite yıllarından bu yana Azerbaycan'a ayrı bir ilgim vardır. 'Azerbaycan Türk'tür, Türk kalacaktır' nidalarıyla büyüdüm ben. Azerbaycan da bir Kardeş şehrimiz ve kardeş şehrimiz adına yaptığımız Hatai parkımız vardır. Azerbaycan ve Türkiye kardeşliği ilelebet sürecektir. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Can, Tarsus ve tarihi hakkında misafirlere bilgi verdi.
Ziyaret sonunda Başkan Can, Azerbaycan Tovuz Milletvekili Dr. Ganire Paşayeva'ya vazo hediye etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet