Skip Navigation Links

Genç Yaşta Gelen Ani Ölüm Üşür Ailesini Yasa Boğdu.

Üşür ailesinin sevilen evladı Atilla ÜŞÜR, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gündem   A+a-

Genç Yaşta Gelen Ani Ölüm Üşür Ailesini Yasa Boğdu…
 
 
Üşür ailesinin sevilen evladı Atilla ÜŞÜR, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mega Radyo Yayın Yönetmeni Gazeteci Kasım ÜŞÜR’ün kardeşi ve Belediye Meclis Üyesi Mesut YÜKSEKBAŞ’ın yeğeni olan Atilla ÜŞÜR önceki gün akşam saatlerinde evinde iken aniden rahatsızlanarak ambulansla İskenderun Devlet hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden ÜŞÜR’ün ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Genç yaşta hayatını kaybeden Atilla ÜŞÜR’ü son yolculuğuna uğurlamak için tüm sevenleri Piri reis mahallesindeki evinin önünde buluştu. Cenaze töreninde acılı ailenin feryat ve gözyaşları arasında minik yaşta babasız kalan 6 yaşındaki Azizcan’ın babasının adını çağırarak ağlaması herkesin yüreğini dağladı.
Sevenlerinin omuzlarında Asri mezarlıkta son yolculuğuna uğurlanan Atilla ÜŞÜR ün acılı ailesi, Gazeteci ağabeyi Kasım ÜŞÜR ve yakınları taziyeleri kabul etti.
Kasım ÜŞÜR’ün mesai arkadaşları ve gazeteci dostları ile birlikte İskenderun Belediye başkanı Dr.Yusuf CİVELEK, CHP Hatay eski Milletvekili .Aziz YAZAR, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu başkanı Sabahattin UYGUN, Belediye meclis üyeleri ve Merhum’un sevenleri ÜŞÜR ailesini acı gününde yalnız bırakmadılar.
43 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Atilla ÜŞÜR, evli ve 6 yaşında bir çocuk babası idi.
Genç yaşta aramızdan ayrılan sevgili Atilla’ya tanrıdan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet