Skip Navigation Links

Hesap Sormak İçin CHP’den Aday Oldum!!!

CHP’den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan Nermin Yıldırım Kara,

Hesap Sormak İçin CHP’den Aday Oldum!!!Web
TV

Politika   A+a-

Hatay’ın ilk kadın milletvekili olmak ve bugüne kadar yapılanların hesabını sormak için aday adayı olduğunu söyledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nermin Yıldırım Kara da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hatay Milletvekilliği’ne aday adaylığını açıkladı.

Nermin Yıldırım Kara’nın açıklaması sırasında yanında eşi İTSO Meclis Üyesi İşadamı Sezer Kara, ailesi ve CHP’nin milletvekili aday adayları da hazır bulundu.

CHP İskenderun ilçe binasında kalabalık partili grubun katıldığı toplantıda aday adaylığını açıklayan Nermin Yıldırım Kara’nın konuşmasının tamamında haksızlıklara ve Özgecan Aslan cinayeti başta olmak üzere gündeme dair konulara ilişkin bir baş kaldırı vardı.

Milli ve manevi değerlerin tehlike altında olduğunu belirterek büyük beğeni toplayan konuşmasına başlayan Nermin Yıldırım Kara, demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü gibi temel değerlerin otoriter rejim tarafından yok edildiği iddiasıyla sürdürdü ve “İnsanlarımız, etnik köen ve inanç ekseninde ayrıştırılmış ve ötekileştirilmiştir” dedi.

Hatay’ın her bakımdan Türkiye’nin bir özeti olduğu vurgusunu yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nermin Yıldırım Kara, Hükümetin izlediği dış politika nedeniyle Hatay ekonomisinin büyük sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Türkiye gündemini ve vicdanları sarsan Özgacan Aslan olayıyla ilgili de tepkisini dile getiren Nermin Yıldırım Kara, “Bugün Özgacan Aslan’a yapılan vahşet, bu siyasi zihniyetin ürünü ve insanlık suçu olarak karşımıza çıkmıştır” dedi.

Neden CHP’den Hatay Milletvekilliği’ne aday adayı olmak istediğini de açıklayan Nermin Yıldırım Kara, “Haksızlıklara uğrayanların hakkını aramak için. Türkiye'yi etnik köken ve mezhep üzerinden ayrıştırmak isteyenlerden hesap sormak için. Ülkemizde analar ağlamasın deyip halkın anasını ağlatanlardan, cumartesi annelerini gazlatıp şehit analarının yüreğini sızlatanlardan, talimatı ben verdim diyenlerden. Ülkemizin kurucularına iki ayyaş diyenlerden, ayakkabı kutularını aklayanlardan, Yatak odasında para sayma makinası saklayanlardan. Muhalifi haklayanlardan hesap sormak için ülkemizin çocuklarını sokaklarda dövülerek öldürülmesin diye, gençlerimiz işsizken emeklilerimiz perişan halde iken kaçak saray yaptıranlardan hesap sormak için. Tabiatı var etmek parlamentoda umudu yeşertmek öfke ve nefrete geçit vermemek için. Hatay’ın ilk kadın milletvekili olmak üzere aday adaylığımı açıklıyorum.

Bu yolda bana desteğini esirgemeyen başta eşim Sezer Kara'ya aileme partililerime yöneticilerime büyüklerime yanımda olan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Hesap Sormak İçin CHP’den Aday Oldum!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mehmet Akın 22 Mart 2015 Pazar
Hesap sormak için aday olmanıza gerek yok Sayın Nermin hanım , lütfen yapacağınız projelerle gelin artık , size saygı duyuyorum ama gerçekten diğer zamanlarda da ortaya çıkmanızı partide görev almanızı rica ediyorum.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet