Skip Navigation Links

Türkoğlu'da Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Genel Merkezi’ne müracaatta bulundu

Türkoğlu'da Aday Adaylığını Açıkladı

Politika   A+a-

 

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Hatay’dan aday adayı olarak AK Parti Genel Merkezi’ne müracaatta bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, 25. Dönem Milletvekilliğine Adaylık için resmi başvurusunu tamamladı.

12 Haziran 2011 Genel Seçimleri’nde AK Parti Hatay Milletvekili olarak seçilen,  Hatay’a pek çok hizmeti kazandıran ve birçok projeyi tek tek hayata geçiren Hacı Bayram Türkoğlu, teşkilatçı kimliği, mütevazı kişiliği, yardım severliği, ilkeli duruşu, insanlarla bire bir sıcak ilişki kuran yapıcı tavırları ile halkın gönlünde ayrı bir yer edindi.

2023’lerin Türkiye’sine güç katacak 10 mega projeden biri olan ve yakında ilk kazması vurulacak Amanos Tünel Projesi’nin fikir babası Milletvekili Türkoğlu; AK Parti Genel Merkezi’nin yeni dönemde de kendisini aday göstermesi halinde Hatay için hizmetlere devam edeceğini vurguladı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Türkoğlu, Hatay siyasetinin duayenleri arasında gösteriliyor. İlahiyat, İktisat ve Eczacılık bölümlerini okuyarak 3 üniversite bitiren Türkoğlu, 2 dönem belediye başkanlığı tecrübesi ile de Hatay’ın ve bölgesinin sorunlarını ve eksiklerini yakından bilen biri.

Siyaseti insana hizmetin bir vesilesi olarak değerlendiren Türkoğlu; “Bizim Siyaset Anlayışımızın Ana Ekseni; ‘Sizin En Hayırlınız, İnsanlara En Faydalı Olanınızdır’ Hadis-i Şerifidir. Tüm Gayret ve Azmimiz, Bu Düsturun Muhatabı Olarak Kalabilmektir. Siyaset, Yaratılmışların En Şereflisi Olan İnsana Hizmettir; Faydalı Olabilmektir. Siyaset Dokunmaktır, Elemi, Hüznü, Sevinci Hissedebilmektir. Siyaset Görmektir; Görülmeyi Bekleyeni. Siyaset Paylaşmaktır; Kendinden Esirgemen Gereken Vakti”  ifadelerine yer verdi.

Millete hizmete talip olmanın bir yürek ve bir cesaret işi olduğunun altını çizen Türkoğlu; “Millete hizmete talip olan tüm aday adayı arkadaşlarımızı yürekten kutluyor, aday adaylıklarının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Hatay’dan aday adayı olarak AK Parti Genel Merkezi’ne müracaatı tamamlayan Türkoğlu şu ifadelere yer verdi; “Tüm AK Parti ailesiyle birlikte Hatay genelinde güzel hizmetlere vesile olduk. Bu süreçten sonra da güçlü AK Parti teşkilatlarımızla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun devam ettirdiği bu kutlu yolda  yeni ve güçlü Türkiye’mizin inşasını sürdüreceğiz. Önümüzdeki süreçte ana hedefimiz tek başına anayasa yapacak meclis aritmetiğini elde etmektir.

 “YENİ TÜRKİYE YOLUNDA AK PARTİ HATAY MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN. 2023, 2071 Hedefleri Doğrultusunda; Yeni Türkiye Yolunda Büyük Düşünüyor, Büyük Yürüyoruz. Milletin Dua, Tercih, Teveccüh ve Takdirine Mazhar Olmak İçin; ‘Sizin En Hayırlınız, İnsanlara En Faydalı Olanınızdır’ Hadis-i Şerifine Muhatap Kılınmak İçin; Milletin İhyası, Devletin Bekası, Ülkenin Huzur ve Refahı, Mazlumların, Ümmetin Duası İçin; Sizlerin Duaları ile Hizmet Yolunda Yürüyüşümüzü Sürdürüyoruz. ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşası’ Şiarı ile Çıktığımız Bu Yolda Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet