Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dr. Riyat Kırmızıoğlu: Belen’de Sağlık Yatırımı Yok!!!

Dr. Riyat Kırmızıoğlu, gittiği heryerde halkın sorunlarını dinliyor ve Hatay’daki yatırım sorunlarını dosya haline getiriyor..

Dr. Riyat Kırmızıoğlu: Belen’de Sağlık Yatırımı Yok!!!

Belen   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu seçim çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor. Kırmızıoğlu Belen CHP İlçe teşkilatını ziyaretinde, yoğun ilgi ile karşılandı.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Belen CHP ilçe teşkilatı ziyaretinde; “Siz değerli dostlarıma politika yapmak yerine sizleri dinlemek ve sorularınıza yanıt vermek isterim” dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasında Hatay’ın 15 ilçesinin sorunlarına çözümleriyle birlikte tartışmak üzere ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarından oluşturacağı A takımını hayata geçirmek istediğini belirtti.  Hatay’ın en eski yerleşim yeri olan Belen ilçesinin sağlık konusunda hiç hak etmediği yerde olduğunu altını çizen Dr. RiyatKırmızıoğlu, halkın sağlık kurumlarına erişiminin önündeki engelleri kaldırmak için CHP iktidarının sağlık alanındaki çalışmalarında Hatay’da öncelik verecek yerlerden birisinin Belen olduğunu belirtti. Belen ilçesine sağlık alt yapı sorunlarının mevcut iktidar tarafından sürekli önlendiği halkımızın sağlığına kavuşmak için başka bir ilçeye gitmesi problem olduğunu bildiğini söyledi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu Belen ilçesine Suriyeli sığınmacılardan dolayı oluşan problemlerin çözümünde Belen halkıyla birlikte hareket edeceğini söyledi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş