Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Enerji Deposu 'Kaymaklı Atom' Denediniz Mi?

Vücudu hastalıklardan koruyan ve bir nevi enerji içeceği olarak yeni bir lezzet olma özelliği taşıyan 'kaymaklı atomun'

Enerji Deposu 'Kaymaklı Atom' Denediniz Mi?

Yaşam   A+a-

Gaziantep'te, kış aylarında vücudu hastalıklardan koruyan ve bir nevi enerji içeceği olarak yeni bir lezzet olma özelliği taşıyan 'kaymaklı atomun' satışları patladı.
Muz, süt ve ballı çerezin bir araya gelmesiyle hazırlanan 'atom' üzerine kaymağın eklenmesi ile daha lezzetli bir tada dönüşüyor. Gaziantep'te, ilk olarak, Atomcu Celal usta tarafından yapılan 'kaymaklı atom' vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Türlü türlü aşamadan geçerek hazırlanan 'kaymaklı atom' üzerine antepfıstığı da eklenince daha harika bir hal alıyor.
Atomculuk mesleğine yıllarını veren Celal Demir, lezzetli bir atomun hazırlanmasını aşama aşama anlatarak 'kaymaklı atom' hakkında bilgi verdi.
Atomun içerisinde 13 çeşit karışım olduğunu belirten Demir,'' Atomun içerisinde muz, süt, ballı çerezden oluşan 13 çeşit karışım var. Ekstra olarak meyve çeşitlerimiz var. İçerisinde mevsimine göre meyveler var. Düşündük atoma, kaymak katılması ile daha lezzetli olacağının kararına vardık. Gaziantep'te farklı olarak 'kaymaklı atomu' ilk biz yaptık'' dedi.
Kaymaklı atomun ilgi gördüğünü dile getiren Demir, şunları söyledi: ''Şuan 'kaymaklı atoma' talep oluyor. Kış olduğu için biraz işlerimiz sakin ama atoma talep daha çok oluyor. Bunun en büyük nedeni; kışın günü yeme içmede biraz sıkıntılar oluyor insanlar, kahvaltı yapmayınca ekstradan bir vitamin olaraktan 'kaymaklı atom' içiyor. Beslenme olarak 'kaymaklı atom 'vücudun direncini artırıyor. Kaymaklı atom bardakta sunuluyor. Atoma, kaymağı ekstradan biz katarak bir farklılık olsun istedik. Kaymaklı atomun çok talep edileceğini umuyoruz. Şu an müşterilerimiz kaymaklı atomu beğenerek içiyor.''
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar