Skip Navigation Links

Enerji Çocuk Naz Tiyatrosu Çocukları Büyüledi

Enerci Verimliliği Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolüyle hayata geçirilen.

Enerji Çocuk Naz Tiyatrosu Çocukları Büyüledi

Kültür Sanat   A+a-

Enerci Verimliliği Derneği ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolüyle hayata geçirilen ve Mersin'de de uygulanan Enerji Çocuk Projesi kapsamında tiyatro gösterisi yapıldı.
Suphi Öner Öğretmenevi Tarsus Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Enerji Verimliliği Derneği Genel Sekreteri Yeşim Beyla, ilçe Milli Eğitim müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri ve 350 ortaokul öğrencisi katıldı. Etkinlik öncesi konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Enerji Çocuk projesinin gelecek adına bugün bir şeyler söylemek isteyenler için bir fırsat olduğunu kaydederek, bu projede emeği geçen ve katkıdan bulunan herkese teşekkür etti. Koca, "Öz enerji kaynaklarımızı israf ederek, zayıflattığımız dünyamız için, bu projeyle bir şeyler yapmaya çalışmak hem anlamlı hem de geleceğimiz için kutsal bir değer olacaktır diyen Koca, öğrencilere enerji verimliliği algısının ve bilincinin kazandırılması gelecek adına büyük bir başarı olacaktır" dedi.
Enerji Verimliliği Derneği Genel sekreteri Yeşim Beyla ise Tarsus'ta vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ı anarak ve ailesine başsağlığı dileyerek başladı. Enerji Çocuk projesi ve proje kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Beyla, enerji verimliliği çalışmalarına vurgu yaparak, başta evlerde olmak üzere çocukların bulunduğu her ortamda enerjinin çocuklar tarafından verimli kullanılması amacıyla çocuklarımızın enerji kullanımı ve tüketimi konusunda bilinçlendirilmesi ve çocukların enerji verimliliği konusunda ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla bu çalışmaları başlattıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Enerji Çocuk Naz Tiyatrosu gösterisi yapıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet