Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP Adana, İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, ilk il yönetim kurulu toplantısını yaptı.

MHP Adana, İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, ilk il yönetim kurulu toplantısını yaptı. İl Başkanı Yusuf Baş, toplantıda divan heyetinde görev alacak isimleri de açıkladı.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ın başkanlığında gerçekleştirilen ilk il yönetim kurulu toplantısı, mazeret bildirenler hariç diğer bütün üyelerin katılımıyla yapıldı. Baş'ın teklifi üzerine İl Yönetim Kurulu Üyesi emekli imam Salih Şen, aşrı şerif okuyarak şehitlerin ruhlarına bahşedilirken, yeni yönetimin hayırlara vesile olması için de dualar edildi.
Üyelerin birbirlerini daha yakından tanıma-tanışma imkanı bulduğu toplantıda konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. 8 Şubat'ta yapılan kongrenin artık geride kaldığını söyleyen Baş "Biz rakip bir partiyle değil, bizim arkadaşlarımızla yarıştık. Hepimiz büyük bir ailenin üyesiyiz. Dargınlık, küskünlük olmayacak. En nefret ettiğim şey dedikodudur. Fitne fesada izin vermeyeceğiz. Eksiğimizi tamamlayacağız, gevreği içine bükeceğiz. Unutmayalım ki, Hareketimizi büyütmek için yola çıktık. Bu hedeften asla sapmayacağız" dedi.
Başkan Yusuf Baş, daha sonra divan heyetinde görev alacak isimleri de açıkladı. Buna göre; Ali Karakuş il sekreteri, Erol Atlı il muhasibi olurken, başkan yardımcılıklarına ise Murat Uçtu, Fatih Kürşat Mert, Mustafa Akkuş, Bekir Şimşek, Mustafa Tanrıverdi, Hanifi Yalçın, Sedat Özer, Arif Batur ve Derya Göksuçukur getirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş