Skip Navigation Links

İTSO'nun sunduğu projelerin takipçisi olacağım

Nezaket ziyareti ve İskenderun sorunlarıyla ilgili bir dosya Adalet Bakanı Sayın Sadullah ERGİN'e sunuldu,

Gündem   A+a-

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Başkanvekili Müfit TENNİOĞLU ve Sanem AKPINAR, diğer Yönetim kurulu üyelerinden Raşit ÖZYURT, Çağrı BELİBAĞLI, Bülent SEKÜÇOĞLU, Bedrettin ÖZ ile İTSO Meclis Başkanı Mehmet BİNBAY’dan oluşan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Hatay Milletvekili Avukat Sadullah ERGİN’in Adalet Bakanlığı’na atanmasına istinaden makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR Bu ziyaret için Ankara’da bulunan heyetle yakından ilgilenerek bir an olsun yalnız bırakmadı ve Adalet Bakanı Sadullah ERGİN ziyareti sırasında heyete eşlik etti.
Nezaket ziyareti ve İskenderun sorunlarıyla ilgili bir dosya Adalet Bakanı Sayın Sadullah ERGİN’e sunuldu, Sayın Bakan bu sorunlarla yakından ilgileneceğini ve İTSO’nun getirdiği projelerin ve taleplerin takipçisi olacağını söyledi.
Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR İTSO heyetiyle yakından ilgilenerek bütün gün boyunca heyetle birlikte bakan ziyaretine katıldı ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Orhan KARASAYAR İskenderuın ile ilgili bütün sorunları yakından takip ettiğini ve çözüm önerileri ile bizzat ilgileneceğini kaydetti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet