Skip Navigation Links

Sağlık-Sen tüm sorunları yetkili sendika olarak çözmeye kararlıdır

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Hatay Şubesi (Sağlık-Sen), İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yaptı.

Gündem   A+a-

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Hatay Şubesi (Sağlık-Sen), İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yaptı.
Sağlık-Sen olarak faaliyetlerini hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ve bu çalışma sonucunda yetkili sendika haline geldiklerini belirten Sağlık-Sen Hatay Şube Sekreteri Murat Söker, yetkili sendika olmanın sorumluğunun farkında olarak çalışmalarına kararlılık ve inançla devam ettiklerini söyledi.
İskenderun Devlet Hastanesinde görev yapan Mustafa Koç’un Sağlık Sen’e üye olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Sağlık-Sen Hatay Şube Sekreteri Murat Söker, 1000. üye olması sebebiyle Mustafa Koç’a plaket takdim etti.
Her geçen gün üye sayılarında artış olduğunu ifade eden Sağlık-Sen Hatay Şube Sekreteri Murat Söker; “Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolunda faaliyetlerini sürdüren Sendikamız. Mayıs ayından bu yana, Sağlık ve Sosyal Hizmetler İşkolunda yetkili sendika konumuna gelmiş ve yetkili sendika olmanın ona yüklediği sorumluluğun farkında olarak çalışmalarını kararlılık ve inançla sürdürmüştür. Sendikamız Hatay şubesi yöneticileri olarak bizler de görevi devraldığımız 10 Nisan’dan bu yana, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının güven ve desteğiyle, üye sayımızı yaklaşık 2,5 kat arttırmış bulunuyoruz. Sayın üyelerimize bize duydukları güven ve verdikleri destekten dolayı minnet borçluyuz.
Sendikamız Genel Yönetim Kurulu üyelerimizin 09.06.2009 tarihinde Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’la yaptıkları görüşmeler sırasında, sağlık çalışanlarının bazı ortak problemleri dile getirilmiş ve bunlara çözüm üretilmesi konusunda müzakereler yapılmıştır. Yapıcı, akılcı, pratik çözüm önerileri ile devam eden müzakereler sonrasında, aşağıda sayacağım konularda çözüme ulaşılmış ve uygulamanın bir an önce gerçekleşmesi konusunda ilke kararı alınmıştır.
Sağlık-Sen; tabanından aldığı güçle, çözümsüzlüğe terk edilmiş tüm sorunları yetkili sendika olarak çözmeye kararlıdır. Çağdaş sendikacılık anlayışının temsilcisi olacağını her fırsatta dile getiren sendikamız, ilkeli, ahlaklı, saygılı, inançlı duruşunu sürdürmeye devam edecek ve sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını daha çağdaş düzeye taşıma hedefi içinde mücadelesini sürdürecektir.
Sendikamız Hatay Şubesi bugün İskenderun Devlet Hastanesinde görev yapan Mustafa Koç kardeşimizin sendikamıza üye olmasıyla 1000 üye sayısına ulaşmış bulunmaktadır. Bize inanan, güvenen ve bunun için destek olan kardeşimiz Mustafa Koç’a 1000. üyemiz olması sebebiyle bir onurluk takdim edilecektir.
Yine İskenderun Devlet Hastanesinde uzun yıllar, İskenderun halkına hizmet eden aynı zamanda sendikamız İskenderun Temsilciliğini yürüten, ancak kısa bir süre önce, Antakya Devlet Hastanesinde görevlendirildiği için buradaki görevinden ayrılan Dr Yavuz Selim Yıkıcı’ya da Sağlık Sen Hatay Şubesinin kısa sürede yakaladığı başarıya katkılarından dolayı bir onurluk takdim edilecektir. Kendilerine emeklerinden dolayı sendika şubemiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet