Skip Navigation Links

Dualar Satun Ailesi İçin

Dualar Satun Ailesinin 3 Ferdi ve Hastanede yaşam mücadelesi veren 9 yaşındaki Ezgi için okundu..

Gündem   A+a-


 
Dualar Satun Ailesinin 3 Ferdi ve Hastanede yaşam mücadelesi veren 9 yaşındaki Ezgi için okundu..
Denizciler Beldesi Akarca Köyü’nde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Satun ailesinin 3 ferdi için Akarca köyünde evlerinin önünde Çarşamba günü Öğle Namazını müteakip Mevlid-i Şerif okundu.
Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Kadir Satun’un annesi ve nenesiyle birlikte 6 yaşındaki kızı Begüm de sobadan çıkan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlenerek vefat etmişti. Yine aynı olayda zehirlenen ve tedavi altına alınan 9 yaşındaki kızı Ezgi için Gaziantep’e gitmek zorunda kalan Kadir Satun, mevlidte bulunamadı.
Hayatını kaybedenler için okunan Kur’an-ı Kerim’in yanında Gaziantep’te yaşam mücadelesi veren 9 yaşındaki Ezgi için de bu mücadelesinde başarılı olması için dualar edildi.
Mevlid-i Şerif öncesi verilen yemeği İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’nun gönderdiği öğrenildi.
Mevlid-i Şerife Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreti Engin Vayısoğlu, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ve Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Yamen, Müdür Yardımcısı Mehmet Barak, Öğretmenler bazı akrabalarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Satun ailesinin 3 ferdi için dualar edildi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet